Новини

31 Травня, 2019 р., 14:20
З метою пропаганди здорового способу життя та фізкультурно-оздоровчої підготовки дітей, на центральному стадіоні «Колос» відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено районне спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я!», в якому взяли участь сім сімейних команд з закладів дошкільної освіти району. Дружні спортивні сім’ї з веселим завзяттям грайливо змагалися в стрибках в довжину, перетягуванні канату,стрибках у мішку, киданні м’яча в ціль та в швидкому бігу. Переможцями змагань стала команда «Лідер» сім’ї Онищенків (ДНЗ №1 «Зіронька»), 2-е місце за командою «Авангард» сімї Редьків (ДНЗ №3 «Ромашка»), третіми були команда «Живчики» сім’ї Скубів (Сулимівський НВК), а також лауреатами стали: команда «Скорпіони» сім’ї Сапронайтіс (ДНЗ №4 «Пролісок»), «Непосиди» сім’ї Згурських (ДНЗ №2 «Дюймовочка», «Торпедо» сім’ї Родаків (ДНЗ №5 «Берізка») та «Смайлики» сім’ї Антоненків (ДНЗ №6 «Волошки»).
30 Травня, 2019 р., 16:21
Сім’я – це основа буття нашої держави, а діти – найкраще у нашому житті. Вони є найголовнішим скарбом і надією нації на подальші зміни та розвиток суспільства. Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, на життя, наповнене любов’ю та сімейним теплом.
30 Травня, 2019 р., 16:15
29 травня, в райдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги, яка була створена розпорядженням голови Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановського в лютому 2019 року з метою розподілу її між установами організаціям, які працюють з різними верствами населення нашого району.
30 Травня, 2019 р., 14:12
За травень 2019 року працівниками ЦНАПу прийнято та оформлено 498 звернень від громадян на отримання адміністративних послуг, з них:
30 Травня, 2019 р., 12:55
Доброго дня!  Мене звати Ірина, я «вимушена переселенка» з Донецької області. Понад два роки проживаю у місті Хмельницький і за цей час жодного разу не зверталася до лікарів, проте наразі маю таку потребу. Поясніть будь ласка, що мені, як внутрішньо переміщеній особі, необхідно зробити щоб стати на облік у місцевій лікарні.
29 Травня, 2019 р., 17:08
Сьогодні, перший заступник голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та міської ради щодо відзначення у районі Міжнародного Дня захисту дітей. У ході засідання з керівниками відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації  було обговорено пропозиції щодо відзначення свята та узгоджено відповідний план дій. Серед основних заходів програми святкування Дня захисту дітей – розвивальні тренінги та майстер-класи, конкурси з подарунками та розваги з аніматорами, святковий концер.
29 Травня, 2019 р., 16:53
29 травня, під керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулось засідання робочої групи з координації дій органів виконавчої влади в районі щодо забезпечення податкових та інших надходжень до державного бюджету. В засіданні взяли участь представники територіальних відомств фіскальної, виконавчої служб, казначейства, управління соціального захисту населення, центру зайнятості і тд.
29 Травня, 2019 р., 15:55
29 травня працівники Яготинського РС провели профілактичний рейдовий захід щодо недопущення пожеж в природних екосистемах та безпечного відпочинку на водних об’єктах. 
29 Травня, 2019 р., 15:50
29 травня 2019 року на базі Яготинського центрального стадіону «Колос» відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації за сприяння Яготинської ДЮСШ проведено зональні відбіркові змагання Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів 7-х класів закладів загальної середньої освіти «Старти надій – 2018».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування