Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей відбулося урочисте відкриття дитячого будинку сімейного типу

Дата: 30.05.2019 16:21
Кількість переглядів: 2491

Фото без описуСім’я – це основа буття нашої держави, а діти – найкраще у нашому житті. Вони є найголовнішим скарбом і надією нації на подальші зміни та розвиток суспільства. Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, на життя, наповнене любов’ю та сімейним теплом.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей з урочистою місією відкриття будинку сімейного типу до садиби сім’ї Роговець прибули голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський, перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, начальник служби  у справах дітей та сім’ї М.В.Балим, директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Л.Ф.Андрієш, керуюча справами Яготинської районної ради А.В.Дьогтяр, депутат районної ради В.П.Семеняка, волонтери та друзі сім’ї.

Голова адміністрації В.С.Шмигановський у вітальному слові подякував сім’ї Марії та Віталія Роговців і висловив сподівання, що дітки, виховані в цьому домі, стануть гідними громадянами України.

«Тільки сімейна атмосфера може забезпечити дитині відповідний розвиток та допоможе адаптуватися до повноцінного життя в суспільстві. Взяти діток на виховання справа героїчна, тож щиро вдячний Марії Валеріанівні та Віталію Олексійовичу за тепло їх сердець, яким вони будуть ділитись з дітками», - подякував очільник району.

– Будинок придбали минулого року за кошти державної субвенції, – наголосив Василь Степанович  – Його відкриття – дуже позитивна подія, і хто б як не критикував це рішення та депутати районної ради прийняли стовідсотково правильне рішення. Сьогодні очі малечі сповнені радості, адже будинок справді гарний, просторий, затишний, саме такий в якому мають зростати дітки, які при певних обставинах залишились без батьківської любові та теплоти», - підкреслив Василь Степанович.

На завершення голова адміністрації подякував всім меценатам, котрі долучились до доброї справи та виділили кошти на облаштування даного будинку.

Перший заступник голови адміністрацї Т.П.Сухенко вручила голові сім’ї пану Віталію запашний коровай, як символ достатку та побажала здоров'я батькам та діткам, сімейного затишку, миру та любові.

Начальник служби в справах дітей райдержадміністрації М.В. Балим підкреслила, що дуже важливо діткам, які позбавлені можливості виховуватися батьками, знайти нову опору в житті, саме для 4 своїх та 4 взятих на виховання ними стали Марія Валеріанівна та Віталій Олексійович.

З вітальним словом до присутніх звернулися також керуюча справами Яготинської районної ради А.В.Дьогтяр та депутат Яготинської районної ради В.П.Семеняка, які привітали родину та висловили щирі слова вдячності за рішення, котре подарувало діткам можливість відчути материнське тепло та батьківську підтримку.

У нашій країні сьогодні складається добра традиція – створення таких дитячих будинків сімейного типу, в яких родинне оточення, тепло, затишок та надію на майбутнє знайдуть усі діти, які з тих чи інших причин позбавлені батьківської любові та піклування.

Усі гості, які завітали на урочисте відкриття будинку сімейного типу, розділили ці хвилини щастя з родиною Роговців, відвідали сам будинок та вручили цінні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування