Новини

03 Червня, 2019 р., 12:10
31 травня, працівник ювенальної превенції, інспектор-кінолог та працівники сектору реагування патрульної поліції Яготинського ВП, з нагоди Дня захисту дітей в якості подарунку провели для діток виставку техніки, озброєння та спецзасобів. Діти мали змогу побути трішечки в ролі поліцейських посидівши за кермом патрульного авто, примірявши бронежелети, каски та потримавши в руках вогнепальну зброю. Родзинкою заходу був поліцейський пес на кличку "Арчі", який із задоволенням грався та фотографувався з дітьми.
03 Червня, 2019 р., 11:35
Протягом травня працівниками   управління дотримано вимоги Єдиної технології  прийому громадян, які звертались за призначенням всіх видів допомог.  Кількість звернень за призначенням субсидії – 99,  державної  соціальної допомоги  - 138,  допомоги  внутрішньо переміщеним особам – 42.
03 Червня, 2019 р., 11:28
Чинним законодавством передбачено, що кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право отримати державну допомогу при її народженні. Держава надає підтримку, але і залишає за собою право перевіряти цільове використання цих грошей.
03 Червня, 2019 р., 10:31
1 червня 2019 року в м. Яготині було проведено шостий футбольний турнір дитячих команд, присвячений  пам’яті тренера – викладача з футболу Яготинської районної ДЮСШ Ю.Крежевицького.
03 Червня, 2019 р., 08:51
Сьогодні відбулася робоча зустріч, присвячена питанню формування національного плану підключення до системи EUCARIS. До дискусії, яку ініціював Головний сервісний центр МВС, приєдналися представники Міністерства інфраструктури, Міністерства закордонних справ, Адміністрації Держспецзв’язку, Державного агенства з питань електронного урядування України, Державного бюро розслідувань, Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, Національної поліції та Адміністрації Державної прикордонної служби України.
03 Червня, 2019 р., 08:49
Отримання посвідчення водія вперше - одна із найбільш затребуваних послуг сервісних центрів МВС. З початку 2019 року за результатами проведення в територіальних сервісних центрах МВС перевірки знань учнів автошкіл 11,5 тисяч кандидатів у водії отримати своє перше посвідчення на право керування транспортними засобами.
 
03 Червня, 2019 р., 08:34
Звертаємо Вашу увагу на те, що З 01.07.2019 р. ЗБЕРІГАННЯ ПАЛЬНОГО здійснюється суб’єктами господарювання всіх форм власності ЗА НАЯВНОСТІ ЛІЦЕНЗІЇ.
31 Травня, 2019 р., 15:22
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живимо. Діти  були  і  завжди  залишаються  нашим  найдорожчим  скарбом, гордістю  і  надією  держави.
31 Травня, 2019 р., 15:19
31 травня 2019 року Яготинщина відзначала Міжнародний день захисту дітей.  У центрі міста, на літній відкритій сцені, лунали веселі пісні та танці  для дітей району. На святковий концерт були запрошені всі діти району, серед них вихованці мовних та шкільних  таборів відпочинку, маленькі дошкільнята.  Діти мали можливість прийняти участь у майстер-класах, які проводили керівники гуртків Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості, грі-квесті «Літній фреш», що весело та завзято взялися провести для малечі члени молодіжної громадської ради при Яготинській РДА на чолі із головою молодіжної громадської ради Богомаз Я.М.,аніматори «Планети щастя». Продовжив свято феєричний концерт у виконані талановитих та активних-дітей Яготина та району.
31 Травня, 2019 р., 15:07
Дорогі діти! Шановні батьки!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування