Відбулося чергове засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги

Дата: 30.05.2019 16:15
Кількість переглядів: 523

29 травня, в райдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги, яка була створена розпорядженням голови Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановського в лютому 2019 року з метою розподілу її між установами організаціям, які працюють з різними верствами населення нашого району.

Голова робочої групи, перший заступник головиадміністрації Т.П.Сухенко, доповіла про проміжні підсумки роботи і зазначила, що діяльність робочої групи продавжується і надалі, адже від керівників бюджетних установ та організацій Яготинського району постійно надходять звернення щодо виділення гуманітарної допомоги.

Голова Яготинської районної організації Товариства Червоного Хреста України В.І.Солод доповів про отримання гуманітарного багажу від багаторічного благодійника доктора медицини Йозеф Циглера. Так, у квітні Яготинський район у якості гуманітарної допомоги отримав від німецької сторони обладнання для стерилізаційного відділення.

До гуманітарного вантажу ввійшли 2 стерилізатори Selectomat, 2 парогенератори Euro-Unotherm, візки каталки для переміщення стерилізаційних матеріалів, каталки для завантаження матеріалів в стерилізатор, столи з мийками, медичні інструменти і тд.

За підсумками роботи, члени робочої групи розглянули листи-зверення керівників служб на виділення допомоги та прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування