Новини

06 Червня, 2019 р., 14:36
6 червня, в Сорочому Яру м.Яготин розпочався районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), метою якої є підвищення морально-духовного та національно-патріотичного виховання учнівської молоді на ідеях козацького лицарства та традицій.
05 Червня, 2019 р., 16:57
На території Національного комплексу «Експоцентр України» відбулося урочисте відкриття ХХХІ Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2019». Це найбільша тематична виставка року, на якій учасники зі всієї України та з різних країн світу демонструють свої досягнення в сфері агропромисловості.
05 Червня, 2019 р., 16:37
Протягом 2019 року в районі будуть реалізовані 9 проектів на загальну суму близько 15,5 млн. грн.. Бюджетні запити на реалізацію проектів з капітального ремонту були надані Яготинською районною державною адміністрацією ще на початку 2019 року, та в зв’язку з ситуацією, яка склалася в Київській обласній раді, внесення змін до обласних програм проведено лише в кінці травня.
05 Червня, 2019 р., 16:36
Громадяни, які у день голосування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року перебуватимуть не за зареєстрованим місцем проживання, можуть реалізувати своє право голосу шляхом тимчасової зміни місця голосування без зміни виборчої адреси, звернувшись до відповідного органу ведення Реєстру.
05 Червня, 2019 р., 16:34
Люди давно почали використовувати лікарські трави. Наші пращури розуміли: яку рослину не можна з’їсти, яка є лікувальною, та яку краще взагалі не чіпати. Здавна отруйну флору застосовували в різних цілях. Знахарі могли зробити з зілля отруту, або переробити це ж зілля в цілющий відвар. 
05 Червня, 2019 р., 16:30
04 червня 2019 року відбулась робоча зустріч директора Яготинської районної філії КОЦЗ Оксани Рибак  з начальником Яготинського районного відділу з питань пробації підполковником внутрішньої служби Ярославою Яковенко.
05 Червня, 2019 р., 16:18
5 червня, голова адміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з головним лікарем КНП «Яготинська центральна районна лікарня» В.С.Нескороженим та виконувачем обов’язків головного лікаря КНП «Яготинський ЦПМСД» А.О.Лихацькою.
05 Червня, 2019 р., 12:59
З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян» та метою забезпечення постійного зв’язку між органом виконавчої влади і громадянами, реалізації конституційного права громадян на особисте звернення голова районної державної адміністрації В.С.Шмигановський постійно проводить особисті прийоми.
05 Червня, 2019 р., 12:54
Під керівництвом голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановского відбулось чергове засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування