Новини

05 Червня, 2019 р., 12:43
Відповідно до графіку проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту  05 червня 2019 року  проведено на Яготинському ПМ Лубенського ЛВУ МГ спеціальне об’єктове тренування за участі представників місцевого підрозділу Яготинського РС. В ході тренування проведено ліквідацію умовної пожежі на території складу метанолу об’єктовою пожежною командою із залученням пожежного автомобіля, надання першої медичної допомоги умовному потерпілому та проведення аварійно-відновлювальних робіт аварійною бригадою. Також проведено перевірку стану утримання протирадіаційного укриття об’єкту з перевіркою системи вентиляції. За результатами тренування проведено засідання керівництва на якому проведено аналіз тренування та відмічено високий рівень підготовки спеціалізованих служб об’єкта.
04 Червня, 2019 р., 16:03
 Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітав сім’ї з Днем  Матері,  Днем Сім’ї  та із Міжнародним Днем Захисту дітей. Саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Українська нація – працелюбна і талановита. Ці якості закладаються саме в сім’ї.
04 Червня, 2019 р., 15:54
3 червня 2019 року в приміщенні адміністрації відбулось чергове засідання спостережної комісії при Яготинській районній державній адміністрації.
04 Червня, 2019 р., 15:29
Під керівництвом заступника голови адміністрації В.М.Гончара відбулось засідання районного оперативного штабу щодо підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років при Яготинській районній державній адміністрації.
04 Червня, 2019 р., 14:01
Відповідно до графіку проведення спеціальних об’єктових навчань (тренувань) з питань цивільного захисту  04 червня 2019 року  Яготинським районним сектором проведено спеціальне об’єктове навчанняна ТОВ «Баришівська зернова компанія» відділок «Агросвіт» . В ході навчання перевірено готовність протипожежної служби (первинних засобів пожежогасіння, зовнішнього водопроводу) та служби оповіщення підприємства шляхом проведення ліквідації умовної пожежі на території боксів для автомобілів членами добровільної пожежної команди за допомогою пристосованої для пожежогасіння техніки. За результатами навчання проведено засідання керівного складу ТОВ «Баришівська зернова компанія» відділок «Агросвіт» на якому проведено аналіз навчання.
04 Червня, 2019 р., 09:38
За участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  та працівниками Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді».
03 Червня, 2019 р., 16:42
Працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на протязі березня, квітня та травня видали  гуманітарну допомогу сім’ям та особам,  які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Одяг, взуття, текстиль для дому та дитячі іграшки знайшли своїх нових власників!
03 Червня, 2019 р., 16:10
04 червня 2019 року о 10:00 на території Національного комплексу «Експоцентр України» за адресою: вул. Академіка Глушкова, 1, м. Київ відбудеться проведення урочистих заходів з нагоди відкриття ХХХІ Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2019».
03 Червня, 2019 р., 12:53
Протягом квітня та травня працівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 72 сім’ях, в яких виховується 166 дітей та які проживають в Яготинському районі: села Богданівка, Коптевичівка, Годунівка, Двірківщина, Жоравка, Засупоївка, Капустинці, Кулябівка, Лемешівка, Лозовий Яр, Ничипорівка, Панфили, Райківщина, Сотниківка, Сулимівка, Супоївка, Фарбоване, Червоне, Черняхівка, селище Черняхівське та  місто Яготин.
03 Червня, 2019 р., 12:46
Під керівництвом виконувача обов’язків начальника відділу культури, туризму, національностей та релігії адміністрації Л.М.Соколенко, в приміщенні Яготинського районного будинку культури відбувся нарада - семінар для клубних працівників  Яготинського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування