Відбулось засідання робочої групи з питань погашення заборгованості по єдиному соціальному внеску

Дата: 29.05.2019 16:53
Кількість переглядів: 544

Фото без опису29 травня, під керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулось засідання робочої групи з координації дій органів виконавчої влади в районі щодо забезпечення податкових та інших надходжень до державного бюджету. В засіданні взяли участь представники територіальних відомств фіскальної, виконавчої служб, казначейства, управління соціального захисту населення, центру зайнятості і тд.

На нараду були запрошені юридичні та фізичні особи-підприємці, що мають заборгованість по ЄСВ, однак на зустріч зявились не всі борники.

Учасниками наради було обговорено стан сплати ЄСВ, затверджено механізм спільних дій щодо погашення заборгованості зі сплати ЄСВ, опрацьовано списки боржників по Яготинському району.

Як доповів, головний державний ревізор-інспектор Бориспільського управління ГУ ДФС у Київській області В.П.Ісмагілова, станом на 01.05.2019 року по Яготинському району налічується 614 боржників зі сплати Єдиного соціального внеску на загальну суму 9370,2 тис.грн, в тому числі юридичних осіб 19 – сума заборгованості, яких становить 1806,9 тис.грн. та 595 фізичних осіб підприємців заборгованість складає 7563,3 тис.грн. По Яготинському району серед юридичних осіб, які мають найбільшу заборгованість, є 2 платника податків, а саме ПАТ «Яготинський завод продтоварів» та ПраТ «Яготинський рибгосп».

З початку року виставлено 1001 вимога, в т.ч. у травні - 409 вимог щодо сплати ЄСВ.

 Станом на 24.05.2019 сплачено ЄСВ по Яготинському районут 54 903,3 тис.грн.

За січень-травень 2019 року по Яготинському району погашено заборгованість по ЄСВ на загальну суму 1328,6 тис. грн..

Перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, наголосила, що саме від сплати єдиного соціального внеску залежить своєчасне фінансування пенсій та соціальної допомоги відповідним верствам населення, а тому робота в цьому напрямку повинна активізуватись.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування