Відбулася робоча нарада щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі

Дата: 17.07.2019 12:49
Кількість переглядів: 308

Фото без опису17 липня 2019 року під головування виконувача обов’язків голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко відбулася робоча нарада щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі.

В нараді взяли участь: Нескорожений В.С. – головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради, Лихацька А.О. – заступник головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Яготинської районної ради.

В ході наради були порушені питання щодо роботи лікувальних установ міста, реалізації урядової програми «Доступні ліки»,  також А.О.Лихацька   повідомила, що станом на 17.07.2019 року в районі укладено 29 288 декларацій (договорів), відсоток укладених декларацій становить – 91,09  та довела до відома присутніх, що закінчено ремонт першого поверху поліклініки.

В свою чергу В.С. Нескорожений доповів, що на даний час продовжуються ремонтні роботи в стерилізаційному відділенні, в палаті денного стаціонару також проводяться роботи по підключенню каналізації до терапевтичного корпусу.

Підводячи підсумки наради, Т.П.Сухенко дано ряд доручень щодо  підготовки медичних закладів до роботи в зимовий період та постійний контроль за станом благоустрою прилеглих територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування