Профілактичні рейди у господарствах

Дата: 18.07.2019 15:00
Кількість переглядів: 323

З метою недопущення виникнення пожеж ранніх зернових культур та підготовці техніки до зернозбиральної компанії, 18 липня рятувальники Яготинського РС здійснили обстеження техніки сільськогосподарського підприємства ТОВ «Годунівське», де на сьогоднішній день вже у самому  розпалі проводиться збирання зернових культур.  Першочерговим завданням для рятувальників Київщини є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Рятувальники оглянули транспортні засоби які будуть задіяні у зернозбиральній компанії. Під час обстеження комбайнів, звернули увагу на наявність необхідних комплектів первинних засобів  пожежогасіння.

Під час профілактичної роботи з працівниками сільськогосподарського підприємства був проведений інструктаж та здійснено закріплення знань з ефективного використання первинних засобів  пожежогасіння при пожежі.

 На завершення рятувальники залишили пам’ятки з питань дотримання правил пожежної безпеки під час збирання зернових та встановили заборону використання відкритого вогню та паління у хлібних масивах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування