Відбулось чергове засідання оперативного штабу по підготовці господарського комплексу району до опалювального періоду 2019 – 2020 року

Дата: 01.08.2019 13:51
Кількість переглядів: 457

1 серпня, під керівництвом виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко в малому залі адміністрації відбулось чергове засідання оперативного  штабу по підготовці господарського комплексу району до опалювального періоду 2019 – 2020 року. В засідання взяли участь заступник голови адміністрації В.М.Гончар, керівники структурних підрозділів адміністрації, сільські голови,представники Яготинської міської ради, КПТМ «Яготинтепломережа»,  керівники районного будинку культури та бібліотечної системи району.

В рамках наради присутні обговорили ряд важливих питань, що стосувалися стану підготовки до опалювального сезону в навчальних закладах Фарбованської, Ничипорівської, Лемешівської, Капустинської сільських рад, а також Богданівської, Двірківщанської, Панфильської сільських рад, проаналізували витрати на опалення по ДНЗ №4 та ДНЗ №5 м.Яготин, обговорили послідовність виконання робіт КПТМ «Яготинтеплмережа» по заміні систем опалення в соціальних закладах району.

За інформацією головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради О.Є.Горшкова на черговій сесії міської ради виділено кошти на заміну газопроводів  та  технічну документацію на гідравлічні випробування газопроводів низького тиску в багатоквартирних житлових будинках м. Яготина.

За підсумками засідання оперативного штабу прийнято ряд рішень, а саме провести чергове засідання штабу на якому заслухати керівника КПТМ «Яготинтепломережа» з детальним аналізом будинків та квартир, які будуть відключені від теплопостачання вже цього року, з метою визначення обсягів робіт із заміни газопроводів в м.Яготин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування