МИХАЙЛО БНО-АЙРІЯН: «ТРЕБА СТВОРИТИ НЕОБХІДНІ УМОВИ, ЩОБ МОЛОДІ ЛЮДИ МОГЛИ РЕАЛІЗУВАТИ СЕБЕ, БАЧИЛИ ПЕРСПЕКТИВИ ТА СТАЛИ ЧАСТИНОЮ ЗМІН»

Дата: 02.08.2019 11:18
Кількість переглядів: 482

Фото без описуГолова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян зустрівся з молодіжною радою при Київській ОДА.

У ході спілкування було піднято проблемні питання щодо розвитку молодіжної інфраструктури, підтримки молодіжних центрів на Київщині та загального стану молодіжної політики.

Голова молодіжної ради Олена Рожанська розповіла Михайлу Кареновичу про діяльність та діючі проекти дорадчого органу, які вже реалізуються. Також представники молодіжної ради висловили свої пропозиції та ідеї щодо створення комплексної програми підтримки молодіжних центрів Київщини і  сприяння розвитку молодіжних рад на локальному рівні.

За результатами зустрічі голова Київської облдержадміністрації дав відповідні доручення управлінню молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА.

«Сьогодні ми обговорили дуже багато ініціатив. Обговорили як правильно побудувати систему, щоб кожен молодіжний лідер об’єднував навколо себе однодумців і ми мали нове покоління людей, яке буде змінювати нашу країну. Вкрай важливо розвернути представників влади до молоді. Треба створити необхідні умови, щоб молоді люди могли реалізувати себе, бачили перспективи та стали частиною змін»,- підкреслив Михайло Бно-Айріян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування