Новини

29 Серпня, 2019 р., 12:56
Сьогодні ми всі вшановуємо подвиг захисників, героїв сучасності, які в один момент відмовилися від повсякденного життя й стали на захист миру та державних кордонів своєї Батьківщини.
29 Серпня, 2019 р., 12:48
28 серпня,  відбулось засідання містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Яготинської райдержадміністрації, на якому розглядався Детальний план території земельної ділянки по вул. Шевченка, 213 в м. Яготині Яготинського району Киїівської області, що знаходиться в постійному користуванні ТДВ «Яготинський маслозавод». Метою розробки детального плану є визначення параметрів забудови земельної ділянки та містобудівних умов та обмежень для будівництво очисних споруд для передочищення  стоків  Яготинського маслозаводу. На засіданні містобудівної ради були присутні члени містобудівної ради, директор ТДВ «Яготинський маслозавод» О.О.Сіренко, представники проектної організації – автора Детального плану ТОВ «Центр архітектурного проектування та ландшафтного дизайну».
28 Серпня, 2019 р., 17:34
З метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві, 23 серпня Президент України В.Зеленський підписав Указ про встановлення 29 сепрня  - Дня пам'яті захисників України,які загинули в боротьбі за незалежність, сувернітет і територіальну цілісність  України.
28 Серпня, 2019 р., 17:30
Мережа навчальних закладів не змінилася у порівнянні з 2018-2019 навчальним роком, так станом на 02.09.2019 в районі функціонуватиме 18 ЗЗСО: 2 загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів, 2 навчально-виховних комплекси «спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ст.», один опорний заклад  Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ (ясла-садок)» з філією Червонівський НВК «ЗОШ І ст. –ДНЗ (ясла-садок)», 10  навчально-виховних комплексів «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)», 2 навчально-виховних комплекси «школа  І-ІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)».
28 Серпня, 2019 р., 17:21
ЗВІТНІСТЬ  НАЧАЛЬНИКА ЯГОТИНСЬКОГО ВП ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ВП ГУНП В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ
28 Серпня, 2019 р., 17:16
Сьогодні в малому залі адміністрації відбулось чергове засідання комісії ТЕБ і НС при Яготинській районній державній адміністрації. В засіданні взяли участь виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко, виконувач обов’язків голови районної ради В.А.Потельчак, перший заступник міського голови С.О.Овчаренко, члени комісії, представники комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та екології Яготинської районної ради та небайдужі жителі району.
28 Серпня, 2019 р., 17:15
28 серпня 2019 року у Яготинському районному будинку культури відбувся районний серпневий форум педагогічних працівників. У роботі  форуму взяли участь 374 учасники.
28 Серпня, 2019 р., 14:46
Який розмір податкової знижки? Податкову знижку вигідніше оформляти на того члена родини, хто має офіційну роботу і отримує більшу зарплату. Розмір соціальної знижки залежить від суми сплачених податків, але не може перевищувати 18% . Наприклад: протягом 2018 року батько витратив на навчання сина 10 тисяч гривень. При цьому його офіційний дохід у цьому ж році склав 100 тисяч гривень. База оподаткування – це дохід батька - 100 000 грн. Із зарплати 100 000 гривень установа, де працює батько, утримала податок на доходи фізичних осіб у розмірі – 18 000 грн. Із 10000, які батько заплатив за навчання сина, було сплачено податків 1800 грн. Ці 1800 грн. і повернуть в якості податкової знижки. Тобто з кожної 1000 гривень, сплаченої за навчання, держава повертає 180 гривень. У кожного розмір податкової пільги, на яку він претендує, буде різнитися. Однак, незалежно від суми, не варто ігнорувати свої права. Гроші повертаються протягом 60 днів з дня подачі всіх необхідних документів.
28 Серпня, 2019 р., 14:45
Затребуваність та популярність спорту, фізичної культури, що набувають обертів з кожним роком, цілком виправдані. І роботодавці, і родини хочуть бачити здорову людину в усіх напрямах. Цьому потужно сприяє спорт та фізична культура. Адже це і самоорганізація, і дисципліна, і здоров'я, і молодість, і сучасний стиль життя – рух вперед . Тому займатися фізичною культурою  та спортом не просто потрібно, а й модно.
27 Серпня, 2019 р., 15:20
З метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві, 23 серпня Президент України В.Зеленський підписав Указ про встановлення 29 сепрня  - Дня пам'яті захисників України,які загинули в боротьбі за незалежність, сувернітет і територіальну цілісність  України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування