Новини

13 Вересня, 2019 р., 12:01
Днями в приміщенні Яготинської райдержадміністрації відбулась нарада за участі працівників управління економічного, агропромислового розвитку, торгівлі та інвестицій адміністрації, керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів Яготинського району.
13 Вересня, 2019 р., 10:47
Повідомлення про намір КПТМ "Яготинтепломера" здійнити зміну тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для населення
13 Вересня, 2019 р., 10:22
Запрошуємо Вас 20, 21 та 22 вересня до Древнього Києва в Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») на грандіозний фестиваль європейського масштабу! Відважні лицарі у важких обладунках, справжні бойові мечі та сокири, різнобарвні стяги та щити з гербами, а головне — мужність та вправність — незабутнє видовище чекає на Вас.
13 Вересня, 2019 р., 10:10
При райдержадміністрації діє спостережна комісія, основним завданням якої є організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання, надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання. У своїй діяльності районна спостережна комісія тісно співпрацює з Яготинським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області, Яготинським відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної Поліції України у Київській області, співробітники якого регулярно запрошують на її засідання, районним центром зайнятості, управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації, районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, центральною районною лікарнею та громадськими організаціями. Наразі на обліку комісії перебуває 9 умовно-достроково звільнених громадян.
13 Вересня, 2019 р., 09:38
12 вересня у приміщенні малої зали Яготинської районної державної адміністрації за участю виконувача обов’язків голови Яготинської районної державної адміністрації Т.П.Сухенко, завідувача кафедри, кандидата географічних наук, доцента Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» А.І.Довганя, керівників закладів загальної середньої освіти, позашкільної, дошкільної освіти відбулася районна освітня стратегічна сесія з теми «Стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 роки». Головувала на сесії виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації О.В.Климась. У ході сесії були розглянуті питання:
13 Вересня, 2019 р., 09:34
Ще 100 ОСББ залучили більше 30 млн грн «теплих кредитів» за тиждень на енергоефективні заходи у багатоповерхівках.Це майже у 1,5 рази більше, ніж за позаминулий тиждень, коли ОСББ оформили 19 млн грн кредитів.
13 Вересня, 2019 р., 09:31
Щоб повернути гроші за навчання, потрібно надати такий пакет документів:
13 Вересня, 2019 р., 09:29
12 вересня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Капустинці з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
11 Вересня, 2019 р., 15:35
Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що з метою збереження стабільної епізоотичної ситуації зі сказу на території Київської області із 13 вересня 2019 року буде проводитись планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин.
11 Вересня, 2019 р., 10:39
Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають значного збитку державі та, в першу чергу, навколишньому середовищу, можуть спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, лісові насадження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування