Новини

09 Вересня, 2019 р., 09:05
На виконання загальнонаціонального проекту Міністерства юстиції "Я маю право!" в Київській області буде здійснено проведення Місячника права з 02.09.2019 року по 28.09.2019 року на такі теми:
09 Вересня, 2019 р., 08:58
Спалювання сухих рослинних залишків стало для наших громадян настільки звичним, що практично не звертається увага на те, якої шкоди ці дії завдають довкіллю, життю та здоров’ю людей.При згоранні однієї тони рослинних залишків у повітря вивільняється майже 9 кг мікрочастинок диму. До їх складу входять пил, окиси азоту, важкі метали та низка канцерогенних сполук.
09 Вересня, 2019 р., 08:53
З метою працевлаштування безробітних та надання допомоги роботодавцю у підборі кадрів 6 вересня 2019 року на базі Яготинської районної філії КОЦЗ відбувся захід – презентація роботодавця – ТОВ Розподільчий центр «Плюс» (логістичний центр корпорації «Рошен»), в якому взяло участь 20 осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості.
05 Вересня, 2019 р., 14:40
5 вересня, в приміщенні адміністрації відбулось чергове засідання робочої групи з питань надання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення у зв’язку з відключенням споживачів від мережі централізованого теплопостачання.
05 Вересня, 2019 р., 09:30
Під час гарячої пори збирання врожаю розпочинається на жаль, не зважаючи на заборони, період, коли на полях відбувається випалювання стерні, соломи та інших пожнивних решток. Мало хто переймається тим, що випалювання може призвести до пожежі на сусідніх полях та знищити урожай. Слід зауважити ще те, що вогонь може перекинутися на розташовані поруч житлові будинки та спричинити загибель людей. Спалювання соломи на полях може призвести до масових пожеж, що тягне за собою значні матеріальні збитки. Їдкий дим, який виникає під час спалювання соломи, загрожує здоров’ю людини, негативно впливає на навколишнє середовище: знижується родючість ґрунту, забруднюється повітря.
05 Вересня, 2019 р., 08:40
Уже традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок» з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації та перевірити заклади торгівлі, які розміщені поблизу навчальних закладів, на дотримання ними законодавства щодо заборони продажу пива, інших алкогольних напоїв, тютюнових виробів дітям.
04 Вересня, 2019 р., 16:53
На початку шкільних занять у  Яготинському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЦСССДМ)  проводяться соціальні акції, спрямовані на підтримку сімей із дітьми.
04 Вересня, 2019 р., 16:28
Протягом серпня працівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 49 сім’ях, в яких виховується 118 дітей та які проживають в Яготинському районі: села Годунівка, Жоравка, Капустинці, Лемешівка, Лозовий Яр, Ничипорівка, Рокитне, Сотниківка, Сулимівка, Супоївка, Фарбоване, Червоне, та  місто Яготин.
04 Вересня, 2019 р., 14:22
Все частіше доводиться чути про булінг в українських школах, жорстокість дітей часто переходить усі межі. Бійки між школярами і психологічне насилля можуть нанести непоправної шкоди дитині.
04 Вересня, 2019 р., 12:24
06 вересня 2019 року о 10:00 у Київській обласній державній адміністрації відбудеться регіональний семінар «Підвищення енергоефективності територіальних громад Київщини» з представниками Держенергоефективності за участі голови ОДА Михайла Бно-Айріяна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування