Звернення в.о. голови адміністрації з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність

Дата: 29.08.2019 12:56
Кількість переглядів: 367

Фото без описуСьогодні ми всі вшановуємо подвиг захисників, героїв сучасності, які в один момент відмовилися від повсякденного життя й стали на захист миру та державних кордонів своєї Батьківщини.

Мужність, героїзм, самовідданість захисників України – неоціненні. Їх подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність і завжди нагадуватимуть нам про те, якою ціною дістається свобода, як здобувається право бути вільною, самодостатньою нацією.

Наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів держави, зміцнюють віру українського народу у стабільний, гармонійний розвиток країни, надихають на плідну працю і сповнюють серця почуттям гордості.

Ми повинні гідно вшанувати світлу пам’ять тих, хто поклав своє життя за мир та цілісність своєї країни. Вічна пам’ять загиблим героям!

Ми пам’ятаємо всіх полеглих земляків, вони без перебільшення – герої. Вони були простими  людьми, які відклали на другий план особисте життя, адже не просто вболівали за майбутнє країни, вони мали незламну віру в перемогу і щодня робили кроки для того, щоб наша Батьківщина була цілісною та незалежною.

Окремо хочу подякувати матерям та татусям, які виростили гідних представників нації, які ще змалечку привили їм любов до Батьківщини. Пям’ять про ваших синів навіки залишиться у наших серцях та серцях підростаючого покоління.

В умовах агресії країни-сусіда, ми будуємо нову армію: добре підготовлену та озброєну. Але справжня сила українського війська у нашому патріотичному дусі, якому не побороти ворогові, у нашій самовідданості та щирій вірі у Перемогу!

Низький уклін і щирі побажання здоров'я, добробуту і довголіття ветеранам війн, учасникам сьогоднішніх військових дій! Вічна слава подвигу полеглих героїв АТО!

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування