Новини

02 Жовтня, 2019 р., 10:23
1 жовтня, під керівництвом виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулось чергове засідання робочої групи з надання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення у зв’язку з відключенням споживачів від мережі централізованого теплопостачання.
01 Жовтня, 2019 р., 18:31
01 жовтня о 11 : 50 до оперативно-диспетчерської служби м. Яготина надійшло повідомлення про те, що в м. Яготин, по вулиці Лисенка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів «ВАЗ»  та «УАЗ».
01 Жовтня, 2019 р., 18:10
1 жовтня, під керівництвом заступника голови адміністрації В.М.Гончара відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС при Яготинській районній державній адміністрації.
01 Жовтня, 2019 р., 16:43
Помилково або надміру сплачені до бюджету грошові зобов’язанняпідлягають поверненню платнику
01 Жовтня, 2019 р., 12:11
Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.
01 Жовтня, 2019 р., 10:17
У 1951 році на честь заснування Всесвітньої федерації глухих в останню неділю вересня було вирішено відзначати Міжнародний день глухих. Дню інклюзивності вже традиційно передує Міжнародний тиждень глухих і з цієї нагоди сервісні центри МВС запустили сервіс для спрощення обслуговування клієнтів з вадами слуху. Технологічне нововведення надає можливість людям з інвалідністю без будь-яких обмежень отримувати адміністративні послуги в найбільших сервісних центрах МВС Львівської, Одеської, Харківської, Дніпропетровської областей та міста Київ.
01 Жовтня, 2019 р., 10:15
Протягом вересня працівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 35 сім’ях, в яких виховується 89 дітей та які проживають в Яготинському районі: села Богданівка, Годунівка, Жоравка, Капустинці, Кулябівка, Лемешівка, Лозовий Яр, Ничипорівка, Панфили, Сотниківка, Сулимівка, Супоївка, Фарбоване, Червоне, Черняхівка та  місто Яготин.
30 Вересня, 2019 р., 11:48
30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.
30 Вересня, 2019 р., 11:45
В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування