Новини

19 Вересня, 2019 р., 10:37
- Виробник сиру;
19 Вересня, 2019 р., 10:30
Булінг (від анг. to bull – переслідувати) – небажана агресивна поведінка дітей шкільного віку, яка призводить до цькування дитини іншою дитиною або групою дітей з метою приниження, залякування та демонстрації сили. Прикметною ознакою булінґу є довготривале «відторгнення» дитини її соціальним оточенням. Найчастіше булінґ відбувається в таких місцях, де контроль з боку дорослих менший або взагалі його нема. Це може бути шкільний двір, сходи, коридори, вбиральні, роздягальні, спортивні майданчики. У деяких випадках дитина може піддаватися знущанням і поза територією школи, кривдники можуть перестріти її на шляху до дому. Навіть удома жертву булінґу можуть продовжувати цькувати, надсилаючи образливі повідомлення на телефон або через соціальні мережі.
19 Вересня, 2019 р., 08:44
18 вересня, інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту об’єктів Яготинського водоканалу в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, протипожежне водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність даних об’єктів. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
18 Вересня, 2019 р., 16:05
Теренами Київщини прокотилися потужна хвиля святкових спортивно-масових заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні, який на державному рівні відзначають другої суботи вересня. Жодне місто та селище нашої області не лишилося байдужим до відзначення професійного свята спортсменів та працівників спортивної галузі.
18 Вересня, 2019 р., 16:05
18 вересня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Сотниківка з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
18 Вересня, 2019 р., 12:16
Наразі державна підтримка є одним із центральних напрямів державної політики у агропромисловому комплексі. Постанова КМУ від 07.02.2018 р. № 106, з змінами від 30.01.2019р. № 126 передбачає фінансову підтримку для фермерів:  часткова компенсація вартості насіння сільськогосподарських культур.Хоча фермерам завжди не до документів та їх підготовки, але ціна питання - 80% вартості придбаного насіння без ПДВ, (не більше 80 тис. гривень на одне господарство). Компенсація надається за придбане насіння вітчизняного виробництва як озимих, так і за насіння ярих культур вітчизняної селекції.
18 Вересня, 2019 р., 08:17
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що фізичні особи - платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви за формою №5ДР. Такими даними є прізвище та зареєстроване місце проживання фізичної особи.
18 Вересня, 2019 р., 08:16
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що відповідно до ст.15 Закону України від 19.12.1995 №481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» зі змінами і доповненнями, ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями або тютюновими виробами анулюється шляхом прийняття органом, який видав ліцензію, відповідного письмового розпорядження на підставі:
18 Вересня, 2019 р., 08:15
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє платників податків, що до оподатковуваних доходів платника податку включаються, зокрема, доходи від надання майна в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування).
17 Вересня, 2019 р., 15:43
15 вересня Міністр фінансів України Оксана Маркарова на засіданні КМУ представила проект Закону «Про державний бюджет України на 2020 рік». Кабінет Міністрів його розглянув, затвердив та подав до Верховної Ради у встановлений Конституцією та Бюджетним Кодексом строки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування