Привітання до Дня усиновлення від Яготинського районного ЦСССДМ

Дата: 30.09.2019 11:48
Кількість переглядів: 1196

Фото без опису30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї,  щастя мати родину.

В районі ведеться цілеспрямована робота з влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Звертаємось до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Висловлюю велику вдячність всім, небайдужим до дитячої долі.

Візьміть дитину у родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Якщо ви готові допомогти дитині відчути себе щасливою,  зростаючи у сімейному колі, звертайтесь в Яготинсьий районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  за  адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 110   тел. (04575) 5-46-48 або   до служби у справах дітей та сім’ї  адміністрації за адресою: вул. Незалежності, 110 в м. Яготин ( каб. 200), тел. (04575) 5-55-96. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування