Новини

20 Вересня, 2019 р., 14:30
76 років минуло з того дня, коли на яготинську землю прийшла радість перемоги над нацизмом. Пам’ятаючи про подвиг людей, котрі власними зусиллями виборювали та наближали день визволення, 20 вересня на Алеї Слави жителі міста, вшановуючи пам'ять визволителів, згадували тих, хто виборював мир на фронтах та в тилу, хто віддав власне життя на партизанській стежині.
20 Вересня, 2019 р., 14:12
20 вересня інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту ФОП Бусленко Павла Володимировича в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, системи оповіщення та евакуації людей, протипожежне водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність розважальних та торгівельних закладів. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
20 Вересня, 2019 р., 14:11
20 вересня 2019 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з учнями  Сотниківського НВК с. Сотниківка.
20 Вересня, 2019 р., 14:08
20 вересня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Супоївка з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
20 Вересня, 2019 р., 14:08
20 вересня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Супоївка з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
19 Вересня, 2019 р., 16:06
19 вересня в рамках «Тижня безпеки життєдіяльності» рятувальники Яготинського районного сектору провели бесіди з вихованцями Яготинського ДНЗ № 6 «Волошка» в м. Яготин.
19 Вересня, 2019 р., 16:03
Пенсійний фонд України у співпраці з Державною установою “Урядовий контактний центр” проводить дослідження громадської думки на тему: “Обізнаність громадян України щодо інновацій у системі пенсійного забезпечення”.
19 Вересня, 2019 р., 16:00
Яготинський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області повідомляє, що постановою Кабінету міністрів України від 21.08.2019 року №770 затверджено Порядок подання відсутніх у Державному реєстрі загальнообов’язкового державного соціального страхування персоніфікованих відомостей про грошове забезпечення та сплату страхових внесків за період з 1 липня 2000 р. по 31 грудня 2016 р., необхідних для призначення пенсій військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової військової служби), особам начальницького і рядового складу, поліцейським, відповідно до якого визначено механізм, форму та строки подання до управлінь ПФУ персоніфікованих відомостей про грошове забезпечення та сплату страхових внесків за період із 1 липня 2000 р. по 31 грудня 2016 р. у разі їх відсутності в реєстрі застрахованих осіб.
19 Вересня, 2019 р., 15:58
18 вересня о 10:30  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання сухої трави біля с. Плужники, Яготинського району. На місце виклику направлено 1  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
19 Вересня, 2019 р., 14:33
В Обухівському територіальному сервісному центрі МВС №3244 відбулась зустріч начальника Регіонального сервісного центру МВС в Київській області Миколи Горбоноса з представниками органів місцевого самоврядування, громадськості та відвідувачами центру. Обговорено низку актуальних питань. Йшлося, зокрема, й про перебіг процесу переформатування колишніх МРЕВ Київщини в сучасні відкриті офіси, де за принципом «єдиного вікна» надають послуги, віднесені до компетенції Міністерства внутрішніх справ України: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна та видача посвідчень водія, видача міжнародних посвідчень водія, довідок про відсутність судимостей та інші.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування