Новини

12 Травня, 2020 р., 09:26
Карантин та пандемія змінили світ та перенесли людство в іншу реальність. Усі ми підлаштовуємося до нових умов, але деякі родини буквально опинилися на межі виживання.  За тісної співпраці  Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійної організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв»,  працівники центру цього тижня отримали продуктові набори, для мам, які виховують дітей самостійно та перебувають на обліку в центрі.  До наборів входять: борошно, цукор, макаронні вироби, олія, гречка, рис, молоко згущене, томатна паста, тушонка, горох, манка, вівсяні пластівці, чорний молотий перець. Цих продуктів вистачить родинам приблизно на 2-3 тижні.
12 Травня, 2020 р., 08:39
На засіданні Уряду 04 травня 2020 року прийнято рішення розпочати поступове пом’якшення карантинних заходів.
12 Травня, 2020 р., 08:08
Ви ще не впевнені в своїх силах і купуєте розсаду переважно в спеціалізованих садових центрах чи на ринку? Тож підходьте до цієї справи з усією відповідальністю, адже шлях до гарного урожаю починається саме з розсади.
10 Травня, 2020 р., 09:25
Мати — найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері Україна відзначає дуже світле та красиве свято — День матері!
08 Травня, 2020 р., 13:59
 Ніхто не забутий… На попіл ніхто не згорів!                     Солдатські портрети на вишитих крилах пливуть…                     І доки є пам’ять в людей і серця в матерів,                     Доти й сини, що спіткнулись об кулі, живуть.                     Ніхто не забутий! На попіл ніхто не згорів!
08 Травня, 2020 р., 13:46
8 травня, в День пам’яті та примиренн, голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Кудрявський, заступник міського голови Сергій Овчаренко та голова Яготинської районної організації ветеранів України Віктор Ляшенко привітали ветеранів з 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування