Вітання учасників бойових дій Другої світової війни з наступаючим святом – Днем Перемоги

Дата: 08.05.2020 13:46
Кількість переглядів: 1211

Фото без опису8 травня, в День пам’яті та примиренн, голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Кудрявський, заступник міського голови Сергій Овчаренко та голова Яготинської районної організації ветеранів України Віктор Ляшенко привітали ветеранів з 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Керівництво подякувало ветаранам за відвагу, мужність, жертовність в ім’я свого народу, за патріотизм і незламну волю до перемоги та побажали міцного здоров’я, бадьорості духу, родинного тепла та довголіття. В подарунок сивочолі ветерани отримали квіти та подарунки.

"У ці травневі дні ми завжди згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, і щиро дякуємо та низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та відбудували країну з руїн. Важко знайти слова, якими можна було б передати усю вдячність за безсмертний подвиг цих людей. Але ми у вічному боргу перед ними за обірвану війною юність, за виявлені мужність, силу духу, самопожертву, яку ветерани прявили у боях за рідну землю. Зичимо їм здоров’я  і довгих років життя!, – зазначив голова адміністрації Олександр Кудрявський.

Скільки б не минуло років з дня Великої Перемоги,  ми завжди будемо пам’ятати про героїчну звитягу, нездоланну стійкість, мужність і відвагу людей, які зупинили ворога у жорстокій війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування