Звернення голови райдержадміністрації з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2020 12:48
Кількість переглядів: 544

Дорогі ветерани та жителі Яготинського району!

Фото без опису8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

Сімдесят п'ять роки тому український народ разом з іншими народами Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів захистив світ від жахіть фашизму. Українці, серед яких були наші земляки, самовіддано та жертовно боролися проти спільного ворога. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих у Другій світовій війні, віддаємо шану її ветеранам, які сьогодні серед нас, усвідомлюючи, що без їхнього подвигу не було б сучасної України. Подвиг воїнів Перемоги гідно продовжують українські солдати, захищаючи Україну на її східних рубежах, нерідко ціною власного життя. Низько вклоняємося ветеранам, захисникам Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу. Крізь полум’я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до великої перемоги. 

Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у світле майбутнє нашої незалежної держави.

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни за мужність, стійкість та відвагу! Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо рідної Батьківщини. Ваш подвиг додає нам сил та наснаги зараз – у боротьбі з російським ворогом за свободу, незалежність та суверенітет України.

Сердечно бажаю усім миру і злагоди, доброго здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя.

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

З повагою –

голова Яготинської райдержадміністрації                                   Олександр Кудрявський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування