Шановні, дорогі, любі мами!

Дата: 10.05.2020 09:25
Кількість переглядів: 333

Фото без описуМати — найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері Україна відзначає дуже світле та красиве свято — День матері!

Перші кроки, перші слова— все це її турботи, її справи, її життя. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося, ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає. Впевнені, що мама завжди поспішить на поміч, незважаючи на те скільки років. Немає в цілому світі святішої і кращої «професії», ніж материнство.

Дорогі і рідні мами, прийміть найщиріші вітання зі святом.  Також хочемо привітати  – матерів-вихователів дитячих будинків сімейного типу Фріц Світлану Володимирівну та Роговець Марію Валер’янівну, опікунів, піклувальників! Дякуємо небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах.

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня матері. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!

Хай ваші діти — найкращі і найгарніші у світі — приносять вам лише радість та втіху! У цей день і кожен день слава українським матерям і слава Україні.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування