Новини

08 Травня, 2020 р., 12:29
8 травня 2020 року о 14:00 відбудеться он-лайн брифінг тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна щодо поточної ситуації із захворюванням на коронавірус в області.
08 Травня, 2020 р., 11:13
08 травня о 07:05 до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання дерев’яної клітки біля господарчої будівлі в м. Яготин по вул. Гагаріна. На місце виклику направлено 1 відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
08 Травня, 2020 р., 11:04
Попри карантинні  заходи, працівники Яготинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)сумлінно виконують свою роботу, забезпечуючи літніх людей усім необхідним та підтримуючи їх морально. А цими днями тут кипить робота з приготування та вручення продуктових наборів до 9 Травня  на знак пам'яті загиблих  та вшанування тих, хто так чи інше долучався до наближення того далекого і жаданого дня, і радіє життю разом із нами.
08 Травня, 2020 р., 10:14
Протягом січня-квітня 2020 року Київською митницею перераховано до державної скарбниці понад 33 млрд грн
08 Травня, 2020 р., 08:47
В Україні до 22 травня 2020 року тривають карантинні обмеження. У зв’язку з цим цьогоріч у День  пам’яті та примирення 8 травня і у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня масові заходи у районах та містах Київської області проводитись не будуть. Київська обласна державна адміністрація закликає жителів області провести 8 та 9 травня вдома. Із дотриманням карантинних обмежень у пам’ятні дні на Київщині відбудуться покладання квітів від громад до Вічного вогню на Меморіальному комплексі Солдатської слави та до пам’ятників, пам’ятних знаків загиблим воїнам.
08 Травня, 2020 р., 08:43
Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Та війна стала можливою через змову антигуманних режимів – нацистського і радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав і свобод людини. Крім того, слабкість, страх і нерішучість міжнародної спільноти заохочували агресорів до все більшого розмаху злочинів.
08 Травня, 2020 р., 08:31
Тоді тримай дайджест подій для саморозвитку та навчання на найближчі дні від Пластового вишкільного центру та Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації:
08 Травня, 2020 р., 08:30
Як свідчить статистика, випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Нерідко причиною загибелі та травмування людей на пожежах стає порушення правил пожежної безпеки. Кожного року ці свята – це «спекотний» період роботи для рятувальників. Через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час відпочинку зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях. Найчастіше горить трава, очерет, ліс. У 90% випадків причина виникнення лісових пожеж – людина, яка необережно поводиться із вогнем, не звертає уваги на необхідність суворого дотримання правил протипожежної безпеки.
07 Травня, 2020 р., 16:43
Друга світова війна – глобальний військовий конфлікт в історії Землі та причина найбільших трагедій ХХ століття.
06 Травня, 2020 р., 16:56
За тісної співпраці  Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійної організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв»,  цього тижня отримали чудові дитячі казки, які завдяки сучасним технологіям «оживають» на сторінках(казки з доповненою реальністю). І вже сьогодні частина родин отримали такі книги. В набір входить 3 казки: «Кіт у чоботях», «Лускунчик і мишачий король» та «Спляча красуня».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування