Продуктові набори для мам, які виховують дітей самостійно від благодійної організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв»

Дата: 12.05.2020 09:26
Кількість переглядів: 500

Карантин та пандемія змінили світ та перенесли людство в іншу реальність. Усі ми підлаштовуємося до нових умов, але деякі родини буквально опинилися на межі виживання.  За тісної співпраці  Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійної організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв»,  працівники центру цього тижня отримали продуктові набори, для мам, які виховують дітей самостійно та перебувають на обліку в центрі.  До наборів входять: борошно, цукор, макаронні вироби, олія, гречка, рис, молоко згущене, томатна паста, тушонка, горох, манка, вівсяні пластівці, чорний молотий перець. Цих продуктів вистачить родинам приблизно на 2-3 тижні.

 Продуктові набори родинам на передодні Дня матері та  Міжнародного дня сім’ї вручили працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інспектор з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області.  Мами та дітки були дуже вдячні за таку допомогу,  у скрутний час.

Варто пам’ятати, що багато  людей  потребують особливої уваги під час карантину ,якщо  ви маєте можливість допомогти сім’ям, які цього потребують, то не залишайтесь осторонь.

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вдячний Благодійній організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» за небайдужість та турботу до наших родин!

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування