Новини

19 Вересня, 2018 р., 20:01
У сервісних центрах МВС презентували арт-об’єкт – крісло  з автомобільних заглушок
19 Вересня, 2018 р., 16:23
Сьогодні  на особистому прийомі у голови райдержадміністрації В.С. Шмигановського було розглянуто 10 звернень жителів району.  Звернення громадян були наступного змісту: щодо фінансування аптеки для отримання безкоштовних ліків, надання земельної ділянки учаснику АТО, надання коштів на лікування,  питання ремонту дороги, надання пільгових ліків, незаконний захват земельної ділянки сусідами, надання землі для будівництва, надання матеріальної допомоги, щодо догляду за людиною похилого віку.
19 Вересня, 2018 р., 15:27
08 вересня вся спортивна громадськість України відзначала День фізичної культури та спорту. Не оминули цю подію і на Яготинщині.  Вже традиційно саме на це свято відбувається фінал районної спартакіада серед сільських жителів «Яготинщина спортивна», що присвячувалась 95-ій річниці створення Яготинського району.
19 Вересня, 2018 р., 15:05
Ми не маємо права закривати очі на глобальні проблеми, особливо в енергосфері, – Глава Уряду з Главою Парламенту Норвегії
19 Вересня, 2018 р., 14:51
18.09.2018 в с. Лемешівка  в приміщенні сільської ради відбулися громадські слухання при голові Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановського за участю  радника голови адміністрації А.В. Васільєва,  дільничного офіцера поліції Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області, майора поліції Ю. Д. Чупруна,
19 Вересня, 2018 р., 14:37
З 17 по 18 вересня 2018 року інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено позапланові перевірки протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту дошкільних навчальних закладів м. Яготин ДНЗ № 2 «Дюймовочка» та ДНЗ № 1 «Зіронька».
19 Вересня, 2018 р., 14:31
18 вересня 2018 року Яготинським районним  сектором в рамках акції «Запобігти Врятувати Допомогти» проведено профілактичну роботу з дітьми шкільного віку в Капустинському НВК с. Капустинці на тему «Основні правила поведінки при пожежі», «Увага вибухо-небезпечні предмети», «Увага небезпечні хімічні речовини», «Попередження пожеж в екосистемах».
19 Вересня, 2018 р., 14:25
Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичноїі інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе взяла участь у Міжнародній конференції «Покращення методології, практики та якості законодавчого процесу та законотворчості в Україні». Виступаючи на вступній панельній дискусії, вона сказала, що Угода про асоціацію з ЄС поставила для держави дуже серйозні завдання зміни регулювання в надзвичайно великій кількості сфер. Це вимагає ефективнішого законотворчого процесу, який наразі має низку проблем.
17 Вересня, 2018 р., 17:38
Уряд виконав вимоги Бюджетного кодексу, за якими проект бюджету на наступний рік має бути поданий в парламент до 15 вересня. У п’ятницю, 14 вересня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман презентував документ на засіданні Кабінету Міністрів, після чого проект головного кошторису країни був переданий до Верховної Ради. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування