Громадські слухання в с. Лемешівка Яготинського району

Дата: 19.09.2018 14:51
Кількість переглядів: 737

Фото без опису18.09.2018 в с. Лемешівка  в приміщенні сільської ради відбулися громадські слухання при голові Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановського за участю  радника голови адміністрації А.В. Васільєва,  дільничного офіцера поліції Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області, майора поліції Ю. Д. Чупруна,

 

начальника відділу прийому громадян управління соціального захисту населення адміністрації  Т.В. Омельчук, провідного спеціаліста з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату адміністрації Л.В. Блощинської-Котьонок, військового комісара Яготинського районного військового комісаріату, підполковника А.В. Власюка, начальника служби захисту інформації Яготинського районного військового комісаріату, старшого сержанта  К.С. Дамзіної, начальника відділу в Яготинському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області Л.Г. Дьоміної, голови виконавчого комітету Лемешівської сільської ради Н.М. Бондаренко.

В присутності жителів с. Лемешівки Яготинського району обговорювались питання щодо забезпечення правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян. В.С. Шмигановський зазначив, що ми повинні один одного підтримувати і допомагати, тому дуже важливо знати проблеми і правопорушення у населеному пункті с. Лемешівка. Поцікавившись проблемами які турбували жителів села Лемешівка Василь Степанович пообіцяв допомогти у їхньому вирішенні. Також перед мешканцями села прозвітувався дільничний офіцер поліції Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області, майор поліції Ю.Д. Чупрун про криміногенну ситуацію на території Лемешівської сільської ради. Начальник відділу прийому громадян управління соціального захисту населення адміністрації Т.В. Омельчук відповіла на численні запитання людей та розповіла присутнім про зміни, внесенні в процедуру призначення субсидій. Військовий комісар Яготинського районного військового комісаріату, підполковник А.В. Власюк разом з начальником служби захисту інформації Яготинського районного військового комісаріату, старшим сержантом К.С. Дамзіною доповіли про призов громадян на строкову військову службу та залучення на військову службу за контрактом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування