Новини

17 Вересня, 2018 р., 17:24
Яготинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  на виконання доручення Мінсоцполітики щодо організації та проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» з метою надання дітям з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону,
17 Вересня, 2018 р., 16:55
Учасників заходу «Тепло татусевих долонь» привітали в м. Ірпінь, що на Київщині: заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, заступник Ірпінського міського голови Олена Чернявська, начальник служби у справах дітей та сім`ї Київської ОДА Наталія Онопрієнко-Капустіна, начальник Управління державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області Володимир Мухін.
17 Вересня, 2018 р., 16:36
Рятівник - це не просто професія, це - стан душі, адже своєю повсякденною самовідданою працею, пов’язаною з ризиком, він завжди готовий прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя.
17 Вересня, 2018 р., 16:07
Участь у ній взяли перший заступник голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко, заступник голови райдержадміністрації В.М.Гончар, сільські голови, керівники  структурних  підрозділів райдержадміністрації, інших органів виконавчої влади в районі, керівники підприємств, установ, організацій району.
17 Вересня, 2018 р., 15:49
14 вересня 2018 року на центральному стадіоні «Колос»  м. Яготина проведено  зональний етап обласних змагань «Футбольні надії Київщини» серед учнів 2-3 та 4-5 класів. Зона № 2 у м. Яготині об’єднувала Яготинський, Згурівський, Переяслів-Хмельницький, Баришівський райони та міста Березань, а також Дівичківську ОТГ.
17 Вересня, 2018 р., 14:49
14 вересня 2018р.  провідним фахівцем з питань зайнятості Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості Гончар Н.М проведено інтерактивний профорієнтаційний захід з учнями 8-9-х класів Яготинської НВК №3 на тему «Професія та спеціальність». Основна мета заходу навчити учнів розрізняти поняття «професія» та «спеціальність», сформувати основи розуміння понять «галузь» та «кваліфікаційні характеристики».
14 Вересня, 2018 р., 15:58
Перший заступник голови адміністрації Т.П. Сухенко провела засідання районної робочої групи з питань підготовки господарського комплексу об’єктів соціально-культурного призначення Яготинського району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.
14 Вересня, 2018 р., 15:23
13 вересня відбулося позачергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Яготинській районній державній адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування