Новини

13 Грудня, 2018 р., 16:56
Втрата державних номерів автомобіля досить поширене явище - щодня водії позбуваються кількох сотень номерів. Через неякісні рамки для номерних знаків вони губляться в калюжах і сніжних заметах, відлітають на швидкості, а ще – їх викрадають з метою наживи. Автовласники і водії не одразу навіть помічають втрату номерів, адже зазвичай на автівках один з двох знаків залишається. Якщо подібне трапилось і з Вами, необхідно звернутись до найближчого територіального сервісного центру МВС для перереєстрації автомобіля і одержання нових номерів.
13 Грудня, 2018 р., 16:54
Онлайн-сервіс простий у використанні: щоб впевнитися, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видавалося, достатньо ввести його серію (три літери) та шестизначний номер у відповідні поля. У випадку, якщо дана інформація міститься в Єдиному державному реєстрі МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників, на екрані з’явиться вся інформація, зазначена на бланку свідоцтва, крім особистих даних власника транспортного засобу. Сервіс надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року, її оновлення здійснюватиметься щомісячно.
13 Грудня, 2018 р., 16:51
13 грудня в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями ДНЗ «Зіронька» м. Яготина.
13 Грудня, 2018 р., 16:49
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко, було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації. 
13 Грудня, 2018 р., 15:08
17 грудня з 11:00 до 12:00 в приміщенні Яготинської районної державної адміністрації (м.Яготин, вул. Незалежності, 110) голова правління ПАТ «Київоблгаз» Дмитро Сергійович Дронов проведе особистий прийом громадян, щодо актуальних питань та проблематики газопостачання і газифікації в Яготинського району.
13 Грудня, 2018 р., 14:25
11 грудня 2018 року, заступник голови адміністрації В.М.Гончар, начальник служби у справах дітей та сім’ї Яготинської райдержадміністрації М.В.Балим та директор Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді Л.Ф.Андрієш взяли участь у Київському обласному форумі «Протидія домашньому та гендерно зумовленому насильству» та підведення підсумків акції «16 днів проти насильства», який проходить в ДП «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім».
13 Грудня, 2018 р., 10:14
Здоров’я нації – один із важливих показників соціально-економічного розвитку сучасної держави. Питання його збереження є, перш за все, питанням переорієнтаційної роботи медичної галузі в напрямку активного впровадження здорового способу життя, попередження та виявлення захворювань на стадії, коли боротьба з недугою є найбільш ефективною і найменш затратною.
12 Грудня, 2018 р., 17:45
Голова районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів особистий прийом громадян. Упродовж дня до керівника з особистими питаннями звернулися 7 мешканців Яготинського району. 
12 Грудня, 2018 р., 17:14
Відповідно до розпорядження голови Яготинської районної державної адміністрації від 07.06.2017 №117 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, належної координації дій органів виконавчої влади у Яготинському районі» 18.12.2018 о 11 годині за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 87, в приміщенні будинку культури відбудуться громадські слухання при голові Яготинської районної державної адміністрації за участю: першого заступника голови адміністрації, заступника голови адміністрації, дільничного інспектора,  міського голови.
12 Грудня, 2018 р., 17:04
Електронні сервіси Держгеокадастру забезпечують максимальну відкритість та транспарентність земельних відносин, - Максим Мартинюк на засіданні Уряду

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування