Новини

20 Грудня, 2018 р., 14:13
Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності і веселощів. З особливим  нетерпінням малюки очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним – невеличкі різочки, щоб нагадати, як треба поводитися.
20 Грудня, 2018 р., 12:19
Днями завершились роботи зі встановлення нових металопластик вікон в хореографічному класі Яготинської дитячої школи мистецтв.
20 Грудня, 2018 р., 10:58
День Святого Миколая уваги потребують не тільки діти, але й люди похилого віку!!! В цей святковий день до відділення стаціонарного догляду для тимчасового або постійного проживання в с.Черняхівка завітали  начальник управління соціального захисту населення адміністації Г.В.Величко, директор територіального центру В.М.Шмигановська, заступник начальника управління соціального захисту населення адміністації  Коверник Н.В.,
20 Грудня, 2018 р., 08:58
Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих. Відкриття районної новорічної ялинки стало одним із них
19 Грудня, 2018 р., 15:20
Голова адміністрації В.С.Шмигановський привітав з ювілейним днем народження О.М.Майсака.
19 Грудня, 2018 р., 14:49
Голова районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів особистий прийом громадян. Упродовж дня до керівника з особистими питаннями звернулися 6 мешканців Яготинського району. 
19 Грудня, 2018 р., 11:26
Служба зайнятості тісно співпрацює з роботодавцями: консультує, надає допомогу у підборі працівників та компенсує роботодавцю за створені нові робочі місця для працевлаштування безробітних єдиний соціальний внесок. З метою зниження плинності кадрів робота фахівців Яготинської районної філії КОЦЗ спрямована на те, щоб безробітні закріплювалися на створених для них робочих місцях. 
18 Грудня, 2018 р., 16:39
18 грудня 2018 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі ДНЗ№6 «Волошка» проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти на тему: «Поліпшення якості корекційної роботи з дітьми, що мають мовленнєві вади».
18 Грудня, 2018 р., 16:16
18 грудня 2018 року, у м. Яготині відкрито інклюзивно-ресурсний центр. Вже не новою є на Україні подія створення закладу, який покликаний допомагати нашим маленьким громадянам на шляху становлення особистості, сприяти розвитку та самовдосконаленню кожної дитини, незалежно від її освітніх можливостей. На Яготинщині  створення такого закладу  - це справжнє свято, яке,  можливо за Божою ласкою чи рядом інших людських факторів,  відбулося напередодні Дня святого Миколая.
18 Грудня, 2018 р., 16:14
З метою налагодження та розширення співпраці з роботодавцями, 18 грудня 2018 року директор Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості Оксана Олексіївна Рибак зустрілася з керівником ТОВ «Яготинхліб» Бродовою Людмилою Анатоліївною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування