Компенсація єдиного внеску – суттєва допомога роботодавцям

Дата: 19.12.2018 11:26
Кількість переглядів: 478

Фото без описуСлужба зайнятості тісно співпрацює з роботодавцями: консультує, надає допомогу у підборі працівників та компенсує роботодавцю за створені нові робочі місця для працевлаштування безробітних єдиний соціальний внесок. З метою зниження плинності кадрів робота фахівців Яготинської районної філії КОЦЗ спрямована на те, щоб безробітні закріплювалися на створених для них робочих місцях. 


Одним з напрямків стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць Законом України «Про зайнятість населення» передбачена щомісячна компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування при працевлаштуванні з числа зареєстрованих безробітних на нові робочі місця строком не менше ніж на два роки за направленням служби зайнятості. 
Загалом ця послуга корисна не лише роботодавцям, а й шукачам роботи, оскільки стимулює керівників підприємств та приватних підприємців не просто створювати нові робочі місця, а й офіційно оформлювати працівників у штат, виплачуючи їм легальну заробітну плату, забезпечувати соціальні гарантії.
Звертаємо вашу увагу, що при прийнятті на роботу на новостворені робочі місця безробітних громадян з числа соціально-незахищених громадян за направленням Яготинської районної філії КОЦЗ терміном не менше, ніж на 2 роки, щомісяця вам будуть компенсовувати фактичні витрати у розмірі єдиного соціального внеску за кожну прийняту особу впродовж 1 року. Для цього необхідно надати інформацію про наявність вакансій (потребу в кадрах) ф. № 3-ПН, здійснити підбір особи, які будуть направлені службою зайнятості, і подати заявку для відшкодування єдиного внеску.
Консультації можна отримати у Яготинській районній філії КОЦЗ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування