Відкриття новорічної ялинки

Дата: 20.12.2018 08:58
Кількість переглядів: 810

Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих. Відкриття районної новорічної ялинки стало одним із них

19 грудня на центральній площі міста відбулися святкові новорічні заходи. Вони розпочалися із привітання керівництва району та міста з наступаючими святами. Всіх присутніх з Днем Святого Миколая, від імені голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського, привітала перший заступник голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко, яка побажала присутнім всіляких гараздів, здійснення найзаповітніших мрій, злагоди і добра, а найголовніше - миру та спокою в Україні.

Біля ялинки зібрались діти з батьками, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій, громадський актив району. Із святковими концертними номерами та конкурсами на відкритті ялинки виступали вихованці Яготинського дитячої школи мистецтв. На відкриття новорічної красуні прибули казкові герої Святий Миколай, Снігуронька, чортенятко, котрі відтворили новорічну казку на центральній площі міста. Діти разом  з Святим Миколаєм  водили хороводи біля ялинки, приймали участь у конкурсах, відгадували загадки. Завдяки яскравій новорічній виставі, яку підготовили працівники районного будинку культури та вихованці Яготинської дитячої школи мистецтв присутні отримали масу позитивних емоцій.

Передноворічний час - це завжди особливий період, сповнений радісного передчуття та сподівань, коли здійснюються найзаповітніші мрії. Вихованці будинку творчості відтворили атмосферу казки своїми святковими піснями, запальними танцями та жартами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування