В Яготинській дитячій школі мистецтв стало затишніше

Дата: 20.12.2018 12:19
Кількість переглядів: 621

Фото без описуДнями завершились роботи зі встановлення нових металопластик вікон в хореографічному класі Яготинської дитячої школи мистецтв.

Необхідність проведення енергоефективних заходів у школі виникла давно. Старі вікна тут прослужили протягом багатьох років, з часом вони прийшли у непридатність – віконні рами неможливо було відкрити, вони перестали утримувати тепло, їх потрібно було утеплювати у холодну пору року, а під час сильних морозів діти вимушені були займатися у верхньому одязі.

З проханням про встановлення вікон художній керівник хореографічного ансамблю «Барвінок» Яготинської дитячої школи мистецтв З.П.Козачок звернулась до голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановського під час візиту очільника району до школи мистецтв 27 жовтня 2018 року, коли після чергової перемоги у фестивалі українського народного танцю «Гопакфест» голова адміністрації вручав кошти на підтримку ансамблю.

Тоді, в ході зустрічі голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський поспілкувався з педагогічним колективом школи мистецтв, запитав про проблеми з якими зіштовхуються викладачі в ході роботи з вихованцями, та пообіцяв і надалі допомагати дитячій музичній школі у придбанні нових музичних інструментів та проведенні ремонту в приміщенні школи.

За домленостями голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановського з правлінням АТ «Молочний Альянс» виділено кошти на придбання та встановлення 6 металопластикох вікон в хореографічному класі Яготинської дитячої школи мистецтв.

Тепер діти навчатимуться у комфортних умовах, з новими металопластиковими склопакетами у класі стало тепло і затишно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування