Новини

27 Грудня, 2018 р., 09:34
Напередодні Нового року перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, начальник служби у справах дітей та сім’ї адміністрації М.В.Балим, директора соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді Л.Ф.Андрієш  завітали до дітей інвалідів, сиріт, багатодітних родин та вручили малечі новорічні подрунки.
27 Грудня, 2018 р., 07:54
Донедавна в Київській області була відсутня токсикологічна служба. Апарат «штучна нирка» мала лише Київська обласна клінічна лікарня №1, та і той почав виходити з ладу. Дуже важливий чинник для вчасної допомоги постраждалій людині – відстань, обласна лікарня розташована в місті Києві. А для віддалених районів Київщини – шлях не близький, особливо, коли життя йде на лічені хвилини. При різних видах отруєнь, при шокових станах, пацієнтам не завжди була можливість у повній мірі надавати своєчасну медичну допомогу по детоксикації організму і підтримці важливих життєвих функцій. Тому, як зазначає заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Арешкович, комплексною програмою «Здоров’я Київщини 2018-2020 рр» на нинішній рік було перебачено закупівлю апаратів «штучна нирка» при гострих станах.
26 Грудня, 2018 р., 16:58
Цього тижня парламентом ухвалено закон, який передбачає відповідальність за цькування підлітків. У черговій інфографіці ми виокремили для вас основні новації законодавства з протидії булінгу, з якими корисно ознайомитися всім батькам, педагогічним працівникам і самим дітям. #СтопБулінг
26 Грудня, 2018 р., 16:56
Податківці Київщини вилучили з незаконного обігу 9 тисяч ювелірних виробів
26 Грудня, 2018 р., 16:34
имова пора – час Новорічних та Різдвяних свят. Але їх святкування може принести не тільки радість, але й біду. Недотримання правил пожежної безпеки під час святкування може перетворити вашу оселю на гори попелу, а свято – на трагедію. Аби не зіпсувати свято собі та своїм близьким дотримуйтесь наступних правил:
26 Грудня, 2018 р., 16:21
Сила краси безмежна, а яготинські дівчатка — найкрасивіші. У цьому ще раз могли переконатися всі, хто завітав на районний конкурс вроди "Міні Міс 2018", на якому обирали найчарівнішу, найрозумнішу, найпривабливішу, найкмітливішу дівчину.
26 Грудня, 2018 р., 09:29
За підтримки служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації, службою у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації  організовано та проведено 23.12.2018 в м. Києві Новорічне свято. Захід відбувся  в «Центрі культури і мистецтв Служби Безпеки України».
25 Грудня, 2018 р., 08:23
Шановні віряни Римо-Католицької церкви!
22 Грудня, 2018 р., 15:42
23 грудня 2018 року голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський разом з головою Яготинської районної ради П.В.Гайдаєм взяли участь в он-лайн нараді, що відбулась під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещука.
22 Грудня, 2018 р., 15:37
За участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, відділу культури, туризму, національностей та релігії Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  та працівниками Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді» 21 грудня 2018.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування