Новини

16 Січня, 2019 р., 16:13
Особистий прийом громадян - одна із форм спілкування представників влади з населенням і проводиться для реалізації громадянами свого права на звернення та оперативного вирішення актуальних питань на основі якісного і своєчасного розгляду заяв, пропозицій і скарг.
16 Січня, 2019 р., 14:03
Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів чергову нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. Участь у нараді взяли головний лікар комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно,  т.в.о. головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко, начальник фінансового управління адміністрації О.І.Барсук, інженер з експлуатації будівель Яготинської центральної районної лікарні Ю.В.Радченко.
16 Січня, 2019 р., 10:47
Шановні жителі Яготинщини незабаром, 19 січня,  ми будемо святкувати одне із дванадцяти найбільших християнських свят – Хрещення Господнє або Богоявлення. Найпоширенішою традицією на Водохреща була й залишається традиція купання в освяченій ополонці. Щороку дедалі більше українців наважуються зануритися в крижану освячену воду. Вважається, що в цей день вона набуває цілющих властивостей.
16 Січня, 2019 р., 10:34
16 січня 2019 року працівниками Яготинського районного сектору ГУ ДСНС України у Київській області спільно з засобами масової інформації та депутатами Яготинської міської ради проведено позапланове пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору мікрорайону «Площа Танкістів», м. Яготин у зв’язку з випадком загибелі людини на пожежі.
16 Січня, 2019 р., 08:00
Українське питання – пріоритет роботи ОБСЄ, – зустріч Глави Уряду з Главою МЗС Словаччини
15 Січня, 2019 р., 13:56
10 січня 2019 року співробітниками Яготинського районного сектора спільно з представниками громадської організації «Об’єднання «Початок» проведено рейд по місцевих водоймах озера Великий Супій на якому здійснюється підлідний вилов риби любителями аматорами. Рятувальники провели роз'яснювальну роботу з рибалками щодо правил поведінки на кризі та надання допомоги постраждалим з врученням пам’яток.  Під час рейду співробітники Служби порятунку відвідали найбільш популярні серед рибалок місця риболовлі.  
15 Січня, 2019 р., 13:47
«Хочеш виховати гарну дитину – зроби її щасливою». А що потрібно дитині?  Увага, любов батьків та умови для своєї реалізації. Саме у дошкільному закладі в наших діток починаються формуватися вміння говорити та слухати, йти на компроміс, вивчати для себе щось нове, радіти своїм першим перемогам. Та навряд чи всі ці позитивні моменти можуть бути реалізовані коли у групах температурний режим становить 15-160С, дітвора постійно хворіє, для батьків це додаткові витрати на лікування, постійні лікарняні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування