Новини

08 Січня, 2019 р., 09:28
В розпалі сезон риболовлі під льодом, катання на ковзанах на водоймах. Щоби не поповнити список жертв, настійно просимо дорослих та дітей дотримуватися таких правил поведінки на льоду:
08 Січня, 2019 р., 08:07
Завдяки прийняттю другого пакету законів у рамках проекту Кабінету Міністрів України та Міністерства юстиції України #ЧужихДітейНебуває в українському законодавстві було виокремлено поняття "мінімальний гарантований" та "мінімальний рекомендований" розміри аліментів.
08 Січня, 2019 р., 08:01
Президент Петро Порошенко звернувся з Різдвяним привітанням до українців по завершенню святкової Різдвяної Літургії, яку в Софії Київській відправив Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній, та наголосив, що в ці святкові дні сталося диво. «Цього року у голосах українців набагато більше переможності і впевненості, бо напередодні Господь явив нам справжнє Різдвяне диво. Цього року Різдво для нас – особливо велике й урочисте. Свято подвійне – Православна Церква України отримала Томос про автокефалію», - сказав Петро Порошенко.
08 Січня, 2019 р., 08:00
Президент Петро Порошенко разом з Предстоятелем Православної Церкви України Блаженнійшим Митрополитом Епіфанієм внесли до собору Софії Київської Томос про автокефалію Православної Церкви України.
08 Січня, 2019 р., 07:53
«Ваше Блаженство, після того як золоті чорнила Його Всесвятості лягли на текст Томосу, завтра після вручення Томосу, Ви, базуючись на рішеннях Об’єднавчого собору 15 грудня, Ви стаєте у керма автокефальної Православної Церкви України, визнаної світовим православ’ям. Церкви, яка демонструє любов і яка забезпечує єдність держави»,  - звернувся Президент Петро Порошенко до Митрополита Київського і всієї України Епіфанія одразу по завершенні церемонії підписання Томосу Вселенським Патріархом Варфоломієм.
05 Січня, 2019 р., 09:07
Прийміть щирі вітання із найвеличнішим релігійним святом – Різдвом Христовим! У ці благовісні дні всі ми по-особливому, сповнені любові до своїх рідних, до своєї землі, усією громадою долучаємося до надзвичайно важливої, сакральної події для кожного з нас, для наших родин, для нашого народу, яка змінила історію цілих цивілізацій, подія ця – народження Спасителя.
04 Січня, 2019 р., 15:27
04 січня 2019 року в залі засідань районної державної адміністрації голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський провів нараду з міським  та сільськими головами щодо активізації процесу добровільного об’єднання територіальної громади у районі. У нараді також взяли участь голова районної ради П.В.Гайдай, перший заступник голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та представники засобів масової інформації.
04 Січня, 2019 р., 14:20
З 1 січня 2019 року стартував черговий етап підвищення пенсій особам, які були звільнені з військової служби.
04 Січня, 2019 р., 14:15
Друзі, якщо у новому році ви плануєте нові стосунки, не забудьте перевірити, чи є ваша друга половинка у реєстрі неплатників аліментів.
03 Січня, 2019 р., 16:36
Цьогоріч автопарк Київського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за рахунок бюджетних коштів поповнився десятьма каретами швидкої. Це п’ять автомобілів класу «В» та п’ять сучасних реанімобілів класу «С», які призначені для транспортування та моніторингу стану пацієнтів на догоспітальному етапі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування