Новини

25 Січня, 2019 р., 19:24
Якщо Ваші права порушені відповідною дією чи бездіяльністю державного реєстратора, положеннями ст. 34 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (далі – Закон), ст. 37 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» передбачено порядок оскарження рішення, дії або бездіяльності державного реєстратора (далі – Закон про реєстрацію) суб’єкта державної реєстрації до Міністерства юстиції України та його територіальних органів.
25 Січня, 2019 р., 19:16
25 січня в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з учнями початкових класів Богданівського НВК с. Богданівка.
25 Січня, 2019 р., 19:08
Згідно плану проведення профорієнтаційної роботи 24 січня 2019 року відбулася зустріч студентів  Чорнобильського медичного коледжу з старшим офіцером Окремого регіонального центру комплектування м. Київ майором Марією Шевченко та інспектором прикордонної служби-майстером відділення КДЛ впс «Бориспіль» (Термінал D) старшиною Марією Чубун.Зустріч проходила в дружній атмосфері. Під час заходу були надані роз'яснення щодо основних вимог до кандидатів, перспективи професійного та кар'єрного зростання, престижність служби за контрактом, про можливість навчання у вузі прикордонної служби – Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, а також  про перспективи працевлаштування у зв'язку з відкриттям терміналу F аеропорту «Бориспіль».
25 Січня, 2019 р., 19:05
24 січня 2019 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі ДНЗ№3 «Ромашка» проведено засідання районного методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти на тему: «Роль, місце і значення музичних занять в художньо-естетичному розвитку дітей дошкільного віку».
25 Січня, 2019 р., 19:03
Діти-лідери нової формації потебують розитку компетенцій, відповідальності, самостійності, комунікабельності, креативності та лідерських якостей,  здатності мислити неординарно та приймати нестандартні рішення, працювати в команді. Найголовнішим завданням системи освіти України у ХХІ столітті стало особистісно - орієнтоване навчання і виховання учнів для їх всебічного розвитку.  Формування таких гнучких навичок поставила перед собою за мету районна рада дітей Яготинщини.
25 Січня, 2019 р., 19:01
Соборна Україна нині незалежна,
25 Січня, 2019 р., 18:58
24 січня 2019 року на базі Яготинської районної філії КОЦЗ пройшла презентація роботодавця-Державної прикордонної служби України. Перед запрошеними виступила представник роботодавця- старший офіцер Окремого регіонального центру комплектування м. Київ  майор Марія Шевченко та інспектор прикордонної служби-майстер відділення КДЛ впс «Бориспіль» (Термінал D) старшина Марія Чубун. Вони розповіли про загальний зміст, умови та терміни проходження військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі, основні професії, що потребують укомплектування (інспектор прикордонної служби, водій автотранспортних засобів (категорії В,С,В,Е),механік, технік, кухар, фельдшер та ін.), наголосила на перевагах служби:
24 Січня, 2019 р., 08:15
Павло Петренко: «Минулого року ми продовжили реалізацію наших нових зручних сервісів. Найпопулярнішою, як і роком раніше, стала послуга з видачі перших документів малюкам безпосередньо у пологових будинках. 162 тисячі батьків новонароджених у 2018 році отримали свідоцтво про народження малюка пряму в мед закладах без черг, без зайвої бюрократії й біганини по кабінетах». За словами Міністра, з моменту запуску послуги у 2016 році свідоцтва в пологових отримали понад 410 тисяч найменших українців. Нині сервіс доступний у 468 медичних закладах по всій території України. #ЗвітМЮ2018
23 Січня, 2019 р., 15:14
Особистий прийом громадян - одна із форм спілкування представників влади з населенням і проводиться для реалізації громадянами свого права на звернення та оперативного вирішення актуальних питань на основі якісного і своєчасного розгляду заяв, пропозицій і скарг.
23 Січня, 2019 р., 14:50
Перевезення небезпечних вантажів – специфічна сфера господарювання, яка підлягає надзвичайно прискіпливому нормативному регулюванню і вимагає беззаперечного виконання правил безпеки. Адже найменша помилка може мати катастрофічні наслідки. Небезпечний вантаж – це речовини, матеріали, вироби, відходи виробничої та іншої діяльності, а також тара з-під них, які за певних обставин під час перевезення можуть спричинити вибух, пожежу, пошкодження технічних засобів, пристроїв, споруд та інших об'єктів, заподіяти матеріальні збитки й шкоду довкіллю, призвести до загибелі, травмування, отруєння людей і тварин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування