Батьки вихованців ДНЗ «Зіронька» зустрілись з головою райдержадміністрації В.С.Шмигановським

Дата: 15.01.2019 13:47
Кількість переглядів: 823

Фото без опису«Хочеш виховати гарну дитину – зроби її щасливою». А що потрібно дитині?  Увага, любов батьків та умови для своєї реалізації. Саме у дошкільному закладі в наших діток починаються формуватися вміння говорити та слухати, йти на компроміс, вивчати для себе щось нове, радіти своїм першим перемогам. Та навряд чи всі ці позитивні моменти можуть бути реалізовані коли у групах температурний режим становить 15-160С, дітвора постійно хворіє, для батьків це додаткові витрати на лікування, постійні лікарняні.

З приходом В.С.Шмигановського ситуація змінилась. Як повідомлялось раніше протягом листопада - грудня 2018 року в 4 групах ДНЗ №1 «Зіронька» замінено систему опалення та встановлено додаткові батареї. Відтак в «лівому крилі» закладу значно змінився температурний режим. На сьогодні в групах та приміщеннях, що до них прилягають (роздягалка, спальня, туалет) температура становить 22-230С.

15 січня батьківський актив групи «Бджілка» зустрівся з головою Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановським, аби подякувати за тепло для їх діток.

«Сьогодні наші діти перебувають в дошкільному закладі в якому тепло. Відтепер на дитину не потрібно вдягати цілу купу одягу, аби їй було тепло. Діти із задоволенням розповідають вдома, що в групі настільки тепло, що вони бігали в футболках. А тому ми дуже вдячні Вам, за те що ви попіклувались про наших дітей та створили для наших комфортні умови для розвитку» -  подякувала мама одного з вихованців групи «Бджілка».

В свою чергу очільник району підкреслив, що районна влада і надалі буде працювати над впровадженням заходів з енергозбереження не тільки в ДНЗ №1 «Зіронька», а й в інших закладах бюджетної сфери.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування