Новини

21 Січня, 2019 р., 15:50
21 січня 2019 року, голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів щотижневу апаратну нараду за участі голови Яготинської районної ради П.В.Гайдая, міського голови Н.М.Дзюби, першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко, в.о. керівника апарату адміністрації Т.О.Орел, керівників територіальних відомств, структурних підрозділів адміністрації, громадських організацій та засобів масової інформації.
21 Січня, 2019 р., 13:57
Податківці Київщини у 2018 році розпочали 8 кримінальних проваджень у митній сфері
21 Січня, 2019 р., 11:14
З метою ознайомлення учнів 8-х та 9-х класів із світом професій, передумовами вибору майбутнього фаху, 18 січня провідними фахівцями Яготинської районної філії КОЦЗ, Гончар Н.М. та Просяник В.М., було проведено профорієнтаційні уроки на тему: «Професія та спеціальність» для учнівської молоді 8-Г класу та «Формула вибору професії. Складова «Хочу»» для учнів 9-Б класу Яготинської ЗОШ №2. Школярі отримали  роз’яснення про поняття «професія» і «спеціальність», розглянули схему класифікації професій за  Є.О. Клімовим. Акцентувалася увага на важливості формули вибору професії, яка складається з 3 важливих складових: Хочу-Можу-Треба.
21 Січня, 2019 р., 10:04
18 січня  2019 року відбулося засідання позачергової тридцять восьмої сесії Яготинської районної ради VІI скликання.  В роботі пленарного засідання взяли участь депутати Київської обласної ради Сіренко О.О. та Шахар’янц А.М., голова Яготинської районної адміністрації Шмигановський В.С., міський та сільські голови,  заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів адміністрації, керівники установ та організацій, працівники виконавчого апарату районної ради, представники громадськості та засобів масової інформації.
21 Січня, 2019 р., 09:59
иторика інвесторів щодо України змінюється, більшість проблем вирішуються в діалозі, – Володимир Гройсман
21 Січня, 2019 р., 09:57
19 січня о 20:58 до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання в м. Яготин по вул. Київська. На місце виклику направлено 2 відділення 28 – ДПРЧ м.Яготин
21 Січня, 2019 р., 09:54
19 січня 2019 року Яготинським районним сектором спільно з 28-ДПРЧ м. Яготин проведено комплекс заходів щодо безпечного купання людей під час святкування Водохреща, оскільки безпека людей на воді важливіша за все, зокрема працівниками служби порятунку було перевірено товщину льоду де буде здійснюватись проведення святкування, працівниками районного сектору ГУ ДСНС розроблено та виготовлено пам’ятки з правилами безпечного поводження на льоду, ознаками переохолодження та правилами надання допомоги в разі переохолодження. Під час богослужіння та купання здійснювалось чергування підрозділу служби порятунку з засобами для рятування людей та надання допомоги, інспекторським складом проводилась роз’яснювальна робота з врученням пам’яток.  
21 Січня, 2019 р., 08:39
Ідея єдності всіх українських теренів “від Сяну до Дону” завжди була актуальною в українському інтелектуальному середовищі. З середини ХІХ століття ці твердження викристалізовуються у програмних документах різних політичних груп. Зокрема, вперше твердження про єдність багатомільйонного українського народу, поділеного між Російською та Австрійською імперіями, прозвучало 10 травня 1848 року в маніфесті Головної Руської Ради – першої політичної організації Галичини.
18 Січня, 2019 р., 16:08
18 січня 2019 року на території 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини (міста Яготин), 6-го Державного пожежно-рятувального загону було проведено підготовку засобів по рятуванню людей на воді та кризі, з метою забезпеченя безпечого перебування та купання людей на льоду під час  відзначення свята Водохреща.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування