ГОЛОВА АДМІНІСТРАЦІЇ В.С.ШМИГАНОВСЬКИЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВУ НАРАДУ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ В ЯГОТИНСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 16.01.2019 14:03
Кількість переглядів: 916

Фото без описуГолова адміністрації В.С.Шмигановський провів чергову нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. Участь у нараді взяли головний лікар комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно,  т.в.о. головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко, начальник фінансового управління адміністрації О.І.Барсук, інженер з експлуатації будівель Яготинської центральної районної лікарні Ю.В.Радченко.

Як доповів головний лікар КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І.Сахно, станом на 16.01.2019р. в районі заключено 27 374 декларації. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 84,01 %. По області 74 заклади ЦПМСД заключили 1 203 027 декларацій, що в середньому на заклад складає 16 257 штук.

На даний час заклад активно підписує договори з аптеками на відшкодування вартості лікарських засобів по Урядовій програмі «Доступні ліки».

Днями планується підписання договору з Національною службою здоров’я, після чого заклад  отримає  більше 12  млн. грн. на своє утримання.

Наразі підготований фінансовий запит до управління фінансів адміністрації щодо фінансової потреби на забезпечення наркотичними препаратами на безкоштовній основі та потреба для всіх пільгових категорій громадян при амбулаторному лікуванні для вивчення та забезпечення коштами.

Виконувач обов’язків  головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко повідомив про початок робіт з проведення капітального ремонту на І поверсі терапевтичного корпусу, де планується розміщення стерилізаційного відділення.

На даний час проводиться заміна 13 вікон в приміщенні денного стаціонару, 10 вікон харчоблоку в Яготинській центральній районній лікарні, завершено ремонт кабінету лікаря-отоларинголога в поліклінічному відділенні.

В рамках обговорення зазначених питань голова адміністрації В.С.Шмигановський підняв ряд питань котрі потребують першочергового вирішення, а саме: заміна вхідних дверей в терапевтичному корпусі лікарні з метою збереження тепла в закладі, дотримання теплогенеруючою компанією температурного режиму в закладі, ремонт системи каналізації та водовідведення, забезпечення реактивами біохімічного автоматичного аналізатора, що був нещодавно придбаний (200 тис.грн) для виконання біохімічних досліджень крові, завершення капітального ремонту амбулаторії сімейної медицини в мікрорайоні Птахофабрика.

На останок очільник району вкотре акцентував увагу на ввічливому ставленні до пацієнтів та виконанні своїх посадових обов’язків керівниками медичних закладів району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування