Учні Черняхівського НВК привітали  з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні мешканців відділення «Доглянута старість»

Дата: 08.05.2019 14:22
Кількість переглядів: 538

Фото без описуНелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги.Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближали люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні.

Все менше залишається ветеранів – учасників війни, для яких слово війна – незагойна рана. Адже це вони пройшли жорстокий шлях для того, щоб цей день настав. День Перемоги болем відгукується в серці, бо немає, мабуть, жодної української сім’ї, якої б не торкнулася війна, хто б не втратив в тому пеклі близьку людину.У довічному боргу наше покоління  перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через страшну війну, здобути перемогу і  дожити до світлого Дня Перемоги.

Для учнів Черняхівської  школи стало доброю традицією відвідувати  підопічних відділення стаціонарного догляду  для постійного або тимчасового проживання в с.Черняхівка. Ось і сьогодні з квітами та щирими дитячими побажаннями учні  привітали  з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні мешканців відділення «Доглянута старість».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування