Рейд «Дозвілля молоді» Яготинщини

Дата: 04.06.2019 09:38
Кількість переглядів: 545

Фото без описуЗа участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  та працівниками Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді».

Рейдовою групою охоплені місця дозвілля молоді та  магазини - кафе Яготинського району, а саме сіл Богданівка, Черняхівка та місто Яготин. Слід зазначити, що в сільських будинках культури   проводились вечори відпочинку для молоді.

Представниками рейдової групи розповсюджено серед молоді рекламні буклети, щодо запобігання негативних звичок (вживання алкоголю, тютюнопаління) в молодіжному середовищі.  

Рейдовою групою було виявлені підлітки, які вживали спиртні напої в громадському місці, де згідно ст. 178 КУпАП розпивання спиртних напоїв заборонено та тягне за собою попередження або накладення штрафу.  Дані особи будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства. З батьками підлітків була проведена роз’яснювальна бесіда щодо запобіганню вчиненню правопорушень дітьми.

Такі заходи не мають на меті обмежити у правах дітей, а тільки обмежити можливості впливу на них негативного та небезпечного середовища.  Головна мета – попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них.

Це ефективна можливість вберегти дітей від шкідливого впливу вулиці та стимулювання відповідальності батьків у цьому питанні.

Яготинський  районний  ЦСССДМ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування