Новини

18 Червня, 2019 р., 14:15
До уваги всеукраїнських федерацій з видів спорту, керівників підпорядкованих організацій та всіх зацікавлених осіб:
18 Червня, 2019 р., 14:08
Доброго дня! Прошу Вашої консультації з приводу виконання судових рішень. Яку відповідальність несуть особи, які ухиляються від виконання судових рішень?
14 Червня, 2019 р., 15:40
День народження директора школи – це теж свято, адже праця директора настільки ж неоціненна, як і праця вчителя. Якщо на вчителя покладаються завдання навчання і виховання дітей, то директор стежить за всіма організаційними моментами, за станом школи, постачанням навчальних класів і багатьом іншим. Саме директор створює в школі атмосферу, що сприяє комфортному навчання і проведення часу для дітей будь-якого віку, а також для вчителів.
14 Червня, 2019 р., 15:22
У зв’язку з ситуацією, яка склалася в Україні, велика кількість осіб вимушені були покинути свої домівки та стати переселенцями.
14 Червня, 2019 р., 14:58
14 червня о 09:17 до оперативно-диспетчерської служби 28 – ДПРЧ  м. Яготин надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що на річці Іржавець виявлено тіло невстановленої особи.
14 Червня, 2019 р., 14:52
В період з 12 по 14 червня інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту ТОВ «НВК «Техімпекс» в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, первинних засобів пожежогасіння,  автоматичної пожежної сигналізації, оповіщення, зовнішнє водопостачаня, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує пожежну та техногенну безпеку на даному об’єкті. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
14 Червня, 2019 р., 12:54
Привітання з Днем батька пролунають на адресу кожного чоловіка-тата вже у неділю, 16 червня, адже саме на цю дату припадає це свято в 2019 році.
14 Червня, 2019 р., 12:46
13 червня 2019 року службою у справах дітей та сім’ї прийнято участь в семінарі на тему: «Виявлення, ідентифікація та надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми. Роль та завдання суб’єктів у Національному механізмі взаємодії». Семінар відбувся при Київській обласній державній адміністрації в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії  суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. Окреслені основні заходи щодо надання таким постраждалим допомоги.
14 Червня, 2019 р., 10:07
Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею вони повсякчас демонструють нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертають людей до повноцінного життя. Здоров’я - це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому, від працівників галузі охорони здоров’я, окрім зцілення, очікують уваги, тепла і терпіння.      
14 Червня, 2019 р., 09:08
В період з 12 по 13 червня інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту ФГ «ЗЕРНІВКА» в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність об’єктів агропромислового комплексу. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування