Відбулося засідання спостережної комісії

Дата: 04.06.2019 15:54
Кількість переглядів: 474

3 червня 2019 року в приміщенні адміністрації відбулось чергове засідання спостережної комісії при Яготинській районній державній адміністрації.

На порядок денний засідання комісії було внесено наступні питання:

  1. Заслуховування на засіданні спостережної комісії представників громадських організацій і трудових колективів, які здійснюють громадський контроль за особами, умовно - достроково звільненими від відбування покарання, про їх роботу та поведінку у побуті.
  2. Розгляд повноважень органів та закладів охорони здоров’я згідно Наказу «Про затвердження Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк».
  3. Про обрання заступника спостережної комісії.

У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень, зокрема, забезпечувати і в подальшому належну співпрацю щодо профілактики рецидивної злочинності та її попередження, а також дільничним інспекторам поліції на території всіх сільських радах району продовжити проведення активної правороз'яснювальної роботи серед населення району з метою профілактики злочинності, з відвідуванням, в першу чергу, помешкань раніше засуджених осіб та осіб, які зловживають алкоголем.

Окремо секретар комісії Л.Блощинська –Котьонок  зауважив про необхідність і в подальшому проводити щомісячну звірку осіб, які умовно-достроково звільнені за поданнями установ виконання покарань; забезпечення неухильного виконання всіх пунктів плану роботи спостережної комісії на 2019 рік та постійного висвітлення роботи комісії у засобах масової інформації району та офіційного веб-сайту райдержадміністрації. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування