Підготовка до опалювального сезону – на контролі влади

Дата: 04.06.2019 15:29
Кількість переглядів: 473

Під керівництвом заступника голови адміністрації В.М.Гончара відбулось засідання районного оперативного штабу щодо підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років при Яготинській районній державній адміністрації.

В роботі районного штабу взяли участь перший заступник Яготинського міського голови, начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства адміністрації, начальник управління фінансів адміністрації, начальник управління соціального захисту населення адміністрації, завідувач сектору з питань цивільного захисту та інфраструктури адміністрації, виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту адміністрації, головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради, начальник Згурівського районного підрозділу ПрАТ «Київобленерго», головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Яготинської районної ради,представник Переяслав-Хмельницького відділення управління експлуатації ПАТ «Київоблгаз», директор Комунального підприємства теплових мереж «Яготинтепломережа», керівники теплогенеруючих компаній.

В рамках наради присутні розглянули питання щодо підготовки об’єктів соціальної сфери Яготинського району до опалювального сезону 2019-2020 рр..

Заступник голови адміністрації В.М.Гончар коротко зупинився на приведені у відповідність до Правил безпеки систем газопостачання та Кодексу ГРС проектно-кошторисних документацій, вузлів обліку газу та газоспоживаючого обладнання у бюджетних закладах району.

Керівники теплогенеруючих компаній – доповіли про існуючи труднощі в підготовці до нового опалювального сезону та можливі шляхи їх вирішення.

Своє бачення стосовно покращення надання послуг з теплопостачання висловив керівник КПТМ «Яготинтепломережа» О.С.Форостяний. Відмітивши необхідність у реконструкції теплопостачальних мереж, він наголосив, що підприємство готове співпрацювати і надавати послуги не лише в м.Яготин, але і по району.

Начальник управління фінансів О.І.Барсук, зазначила, що за підсумками опалювального сезону 2018-2019 років, проводиться аналіз споживання тепла та сплати за нього. За підсумками аналізу, в декількох закладах планується встановлення модульних котлів, перехід котелень на альтернативні види палива.

У робочій обстановці та в процесі активного діалогу були напрацьовані подальші оперативні кроки задля усунення проблемних питань під час підготовки Яготинського району до  опалювального сезону 2019-2020 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування