Сім'я - берегиня людських цінностей

Дата: 04.06.2019 16:03
Кількість переглядів: 708

 Фото без описуЯготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітав сім’ї з Днем  Матері,  Днем Сім’ї  та із Міжнародним Днем Захисту дітей. Саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Українська нація – працелюбна і талановита. Ці якості закладаються саме в сім’ї.

 Подарунки до Дня матері та Дня сім’ї отримала  21 родина, в яких виховується 69 дітей та 7 сімей, в яких виховується 22 дитини отримали подарунки  до Міжнародного Дня Захисту дітей.  Діти – це найцінніше, що у нас є, тому необхідно піклуватися про них і зробити їх життя як можна краще. Дитяча посмішка і щасливі очі малюків – найбільше багатство у світі.

Як би не змінювалося життя, сім’я була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь. Сильна держава починається з благополуччя у кожній родині. Бажаємо кожній сім’ї здоров’я, любові, достатку і миру!

 

Яготинський  районний  ЦСССДМ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування