Привітання голови Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановського з Днем журналіста

Дата: 06.06.2019 09:31
Кількість переглядів: 653

Фото без описуШановні працівники засобів масової інформації!

Прийміть мої щирі вітання з вашим професійним святом.

Журналісти – майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

Завдяки Вам, шановні журналісти, тисячі громадян оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашого Яготинського краю та в цілому держави. На вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України.

У цей святковий для вас день бажаємо вам здоров’я, успіхів у роботі, поповнення читацької аудиторії, а також міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, сміливих проектів і наполегливості в досягненні нових висот на професійній ниві.

Самовіддане служіння обраній справі, доброта й милосердя, чуйність та щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою від жителів нашого району, яким ви несете розраду й тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри, впевненості у завтрашньому дні. Тому бажаємо вам і надалі гідно представляти професію журналіста, невтомно працювати на благо нашої Батьківщини, не припиняти творчого пошуку та постійно самовдосконалюватися. Нехай з вами будуть щирі друзі, а вдома оточують тепло і любов рідних людей!

Хай Бог дарує вам і вашим рідним добру долю. Хай Вас завжди супроводжують удача й творче натхнення!

З повагою

Голова райдержадміністрації                                                                            В.ШМИГАНОВСЬКИЙ                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування