Голова адміністрації провів нараду з головними лікарями закладів охорони здоров’я

Дата: 05.06.2019 16:18
Кількість переглядів: 499

Фото без опису5 червня, голова адміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з головним лікарем КНП «Яготинська центральна районна лікарня» В.С.Нескороженим та виконувачем обов’язків головного лікаря КНП «Яготинський ЦПМСД» А.О.Лихацькою.

В рамках зустрічі присутні обговорили ряд питань, що стосувалися: проведення поточних ремонтів в закладах охорони здоров’я, капітального ремонту стерилізаційного відділення, облаштування кабінету МСЕК, облаштування вбиральні для осіб з обмеженими можливостями.

Не залишились без уваги очільника району і питання благоустрою прилеглих до медичних закладів територій та підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років.

«Територія медичних закладів має мати охайний вигляд, трава має бути викошена, клумби впорядковані» - підкреслив Василь Степанович.

За підсумками наради, голова адміністрації В.С.Шмигановський надав доручення головному лікарю В.С.Нескороженому провести аналіз (за 3 роки) рівня і структури захворюваності громадян та навантаження на кожне з відділень закладу.

Довідково:

Станом на 05.06.2019р. в районі заключено 29 165 декларацію. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 90,70 %.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування