РОБОЧА ЗУСТРІЧ

Дата: 05.06.2019 16:30
Кількість переглядів: 516

Фото без опису04 червня 2019 року відбулась робоча зустріч директора Яготинської районної філії КОЦЗ Оксани Рибак  з начальником Яготинського районного відділу з питань пробації підполковником внутрішньої служби Ярославою Яковенко.

В ході діалогу сторони розглянули перспективу продовження спільної роботи щодо надання допомоги та підтримки засудженим, у т.ч. проведення ряду заходів в рамках законів України «Про зайнятість населення» та «Про пробацію».

Оксана Рибак наголосила, що служба зайнятості сприяє працевлаштуванню, у т.ч. тимчасовій зайнятості, організовує професійне навчання за актуальними та сучасними професіями, проводить інформаційно-консультаційні заходи.

Ярослава Яковенко  поцікавилася правами та обов’язками шукачів роботи, які набули статусу безробітного, можливостями працевлаштування в районі, наявністю вакансій, створенням нових робочих місць, перспективними тенденціями сучасного ринку праці регіону, кількістю осіб із місць позбавлення волі, що перебувають на обліку в центрі зайнятості.          

В процесі спілкування соціальні партнери досягли домовленості щодо подальшої співпраці, спланували спільні заходи дій служби зайнятості та центру пробації у Яготинському районі.                                                                                                                                                                                                                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування