Підготовка до осінньо - зимового періоду продовжується

Дата: 05.09.2019 14:40
Кількість переглядів: 555

Фото без опису5 вересня, в приміщенні адміністрації відбулось чергове засідання робочої групи з питань надання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення у зв’язку з відключенням споживачів від мережі централізованого теплопостачання.

В роботі робочої групи взяли участь виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко, заступник голови адміністрації В.М.Гончар, перший заступник міського голови С.О.Овчаренко, секретар міської ради Т.М.Рубанчук, директор КПТМ «Яготинтепломережа» О.С.Форостяний, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Г.О.Колозіна.

В рамках роботи члени робочої групи розглянули заяви та пакет документів від заявників на отримання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення. Загалом за отриманням матеріальної допомоги звернулось 33 заявники. Під час розгляду кожного пакету документів члени робочої групи брали до уваги, заборгованість до КПТМ «Ягтотинтепломережа», щодо сплати за надані послуги з теплопостачання за минулий період, довідки про склад сім’ї та дохід, стан здоров’я і тд. 

Варто відзначити, що кошти на матеріальну допомогу будуть виділені Яготинською районною та міською радами. Наразі на розгляд депутатів відповідних рад будуть направленні подання на виділення матеріальної допомоги для 18 сімей (одиноких осіб).

Крім розгляду документів, присутні окреслили проблемні питання, які вже сьогодні потребують вирішення, визначили відповідальних осіб та терміни виконання робіт.

Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко зазначила, що підняті на сьогоднішньому засіданні питання, є вкрай важливими і потребують вирішення, та наголосила, що тільки своєчасно розпочатий та якісно виконаний весь комплекс заходів по підготовці до опалювального періоду може гарантувати стабільну роботу у осінньо-зимовий період.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування